reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Dziękuję, Dziewczyny! Jesteśmy przeszczęśliwi, mimo że byliśmy przekonani, że to chłopiec :-D Wszystkie znaki, wróżby, zabobony, a do tego moja kobieca intuicja na to wskazywały, jak widać nie zawsze się sprawdza!

Madzia, gratulacje córeczki, Dragonella gratulacje, gratulacje synka!!!!

To teraz krótki opis wizyty, na moją infekcję dostałam Gynazol - mam nadzieję, że pomoże bo nigdy nie miałam aż tak silnej... Wynikami mam na razie się nie martwić, ale muszę zakwasić organizm bo nawet ph moczu jest zasadowe. Dzidzia rozwija się prawidłowo, już całkiem spora dziewuszka, 6 października usg połówkowe, a jeśli chodzi o twardnienia mojego brzucha to lekarz pomierzył szyjkę - 3,76 cm - na razie jest ok, więc podejrzewa, że to od silnej grzybicy, ale jeśli nadal mimo zastosowania gynazolu będzie się pojawiało to za tydzień kontrola i kolejne pomiary szyjki. Oby infekcja przeszła i wszystko było ok :)

Made, madziaek gratulacje coreczek :) dragonella gratulacje synka :)

Co do infekcji intymnych potwierdzam moj gin mowil to samo zadnych zeli intymnych zwykle szare mydlo. Ja stosuje rossmanowski babydream zel dla dzieci i tez jest ok. Sprawdzajcie sklady najgorsze co moze byc to SLS czyli sodium laureth sulfate czy jakos tak, silnie wysuszajace i drazniace obecne prawie we wszystkich mydlach zelach itd

Koleżanka wczoraj mi powiedziała ze u niej też miała być córka ale jak poszła na połówkowe nagle siusiak się wyłonił :p

wiec jeszcze się może to pozmieniać chociaż mi lekarz powiedział ze na 70% dziewczynka to i tak czekam na połówkowe i wtedy będę pewna, mąż mówi ze fajnie mieć córkę ale chłopak ma lepsze zabawki :)

wiec jeszcze mniej więcej 2 tyg i połówkowe :)

reklama
hehe dlatego ja właśnie też czekam na połówkowe żeby potwierdzić płeć z dużą pewnością :tak:
tym bardziej że u mnie chłopiec - było powiedziane z przypuszczenia, ja tam na USG siusiaka nie widziałam, więc czekam aż sama zobaczę :-D

Do góry