reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Monika kciuki zaciśnięte!
Ja ostatnio najlepiej czuję małą jak siedzę :-D ale też różnie to bywa z tymi ruchami, jednego dnia szaleje tak, że pęcherz, szyjkę, wszystko mi okopie, a drugiego uparcie milczy, tak jak u Ciebie Monika cukier nie działa na nią nawet. W sumie to mają jeszcze sporo miejsca w brzuchach maluchy więc może zależy od ich ułożenia jak wyczuwamy ruchy

angelstw ostatnio pytałaś o leukocyty dziś odebrałam wyniki to mam w normie tzn mam 8,2 a min to 3,8 max to 10.bo z tego o wiem to laboratoria czasem inaczej sobie opisują, hemoglobina 12.3 wiec tez ok. a co do moczu to wszędzie pisze nieobecne bądź w normie, wiec tez dobrze, wizytę u lekarza mam w środę ,

Ladyli no pytałam bo u mnie rosną leukocyty z badania na badanie. Ostatnio miałam już 9,9 ale u ciężarnych z tego co czytałam norma jest nieco inna bo aż do 15. Na razie to po prostu zostawiam i się nie martwię na zapas. W środę mam gin to zobaczymy co powie na moje wyniki ;-)

reklama
Do góry