reklama
LADYLI
Fanka BB :)
Dziewczyny powiedzcie mi co ile miałyście bądź może wiecie co ile będziecie mieć robione USG?? bo ja jestem w 8 tyg i miałam 1 w 6 tyg i byłam teraz na wizycie i moja Pani ginekolog powiedziała ze mam przyjść znów za 3 tyg z ponowną morfologią bo aktualna dosyć kiepska i badanie czy z mężem nie mam konfliktu bo mam współczynnik minus. i nic nie wspominała na temat USG
Anikaaaa
Ja pierwsze usg miałam 26.06. był to 6 tydzień, a kolejną wizyte mam 24.07. także myślę, że jedno badanie usg na miesiąc będzie, o ile nie będzie żadnych powikłań.
Anikaaaa
Co lekarz to inaczej
Wszystko zależy od lekarza, jeden zrobi 3 USG w ciągu całej ciąży, drugi raz w miesiącu, a znam takich lekarzy i takie przypadki co 2 tygodnie USG. USG szkodzi, ale trwa chwilę, więc każdy przypadek jest indywidualny.
Ja generalnie w poprzednich ciążach miałam 7 USG na całą ciążę, jakoś na to ostatnie nigdy nie dojechałam, bo coś się działo. :-) Wystarczyło wtedy KTG.
A w tym moim dziwnym przypadku i dziwnej ciąży miałam już 3 USG i nadal nic nie wiem. W poniedziałek będzie wiadomo, w którą stronę dzidzia chce iść.
Ja generalnie w poprzednich ciążach miałam 7 USG na całą ciążę, jakoś na to ostatnie nigdy nie dojechałam, bo coś się działo. :-) Wystarczyło wtedy KTG.
A w tym moim dziwnym przypadku i dziwnej ciąży miałam już 3 USG i nadal nic nie wiem. W poniedziałek będzie wiadomo, w którą stronę dzidzia chce iść.
Anikaaaa
Zor ja bym chyba nie wytrzymała:-) czekam na kolejne usg bo bardzo chce zobaczyć moje małe serduszko:-)
reklama
Ja też się już doczekać nie mogę, bo chcę wiedzieć czy wszystko jest ok. Ale jeszcze troszkę. Na szczęście udało się popołudniu i Mąż ze mną będzie, to zawsze raźniej.
W ogóle usg mam w innej przychodni, a mój ginekolog przyjmuje tylko rano i zawsze muszę sama chodzić. Jestem ciekawa czy oni tu nie mają usg, czy może tego dopochwowwgo nie mają...
W ogóle usg mam w innej przychodni, a mój ginekolog przyjmuje tylko rano i zawsze muszę sama chodzić. Jestem ciekawa czy oni tu nie mają usg, czy może tego dopochwowwgo nie mają...