reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Angel znaczy że Jaśkowski ciekawy świata ;) a miałaś usg i wiesz ile waży?
Mnie znów skoczyło tętno do średnio 130, jutro mam wizytę..jak lekarz wyłapie to znów mnie położy do szpitala na konsultacje i 3dni z głowy :/ a ja nie chcę :(
Made jak Twoje przygody? Dali żyłom odpocząć?

Zor jutro się dowiem wszystkiego. Sprzęt w przychodni w której prowadzę ciążę nie ma "wagi" więc nie wiem ile Jaś waży. Jutro też zrobią mi przepływy dokładnie i pomierzą jeszcze raz porządnie wody płodowe. Ciekawa jestem jaki będzie finał tej konsultacji...

Angel ważne, że wody w granicy :) dolnej bo dolnej ale zawsze ;) więc to raczej nie jest małowodzie [emoji5] no i przed porodem ilość się zmniejsza przecież [emoji6]

Zor tak wszystko się zgadza, tylko u mnie w tej ilości była już 3 tygodnie temu na wizycie...
a ja myślałam że picie wody naprawdę coś da...a tu dooopa! :-(

No może daje, że nie spada? :* pij tak dalej :) chyba, że dasz radę więcej wody niegazowanej wypić [emoji12]

reklama
Dzieki Ewka, Angelstw trzymam kciuki za Was!!
my wlasnie mamy przerwe, ale wiecie, jaka podroz z przygodami mielismy? Kinga w samochodzie zwymiotowala od kaszlu, musialam ja przebierac w moje ciuchy bo nie mielismy na zmiane nic procz body, wygladala jak jakas... marzanna ;) ale teraz juz wiem, ze wszystko ok, sa w domu. Made mam nadzieje, ze samopoczucie choc troche lepiej..? Angelstw duzo spokoju zycze :)

Do góry