reklama
Kasia2015
Fanka BB :)
monia gratki wizyty
Zor kciuki trzymane
made dobrze, że tylko podwyższone, oby tabletki szybko zadziałały
koshka już jesteś w domu, już dobrze, a potem tylko 2-3 dni rodzimy, bierzemy berbecia pod pachę i spieprzamy ze szpitala, damy radę
Zor kciuki trzymane
made dobrze, że tylko podwyższone, oby tabletki szybko zadziałały
koshka już jesteś w domu, już dobrze, a potem tylko 2-3 dni rodzimy, bierzemy berbecia pod pachę i spieprzamy ze szpitala, damy radę
koshka już jesteś w domu, już dobrze, a potem tylko 2-3 dni rodzimy, bierzemy berbecia pod pachę i spieprzamy ze szpitala, damy radę![]()
dzięki

Moja szyjka trzyma i nic zlego sie nie dzieje 
Elunia info dla Ciebie: moja mala tez dupka w dol i lekarka uprzedzila mnie ze jesli sie nie odwroci to i tak nie moze dac skierowania na cc bo mozna by to rozwazyc jeśli to bylby moj pierwszy porod ale skoro nie i w dodatku urodziłam poprzednio sn to teraz tez pomimo ulozenia. Takie sa rekomendacje:-(

Elunia info dla Ciebie: moja mala tez dupka w dol i lekarka uprzedzila mnie ze jesli sie nie odwroci to i tak nie moze dac skierowania na cc bo mozna by to rozwazyc jeśli to bylby moj pierwszy porod ale skoro nie i w dodatku urodziłam poprzednio sn to teraz tez pomimo ulozenia. Takie sa rekomendacje:-(
vanilijka
Zostanę mamą :)
Też to slyszalam co ewka pisze o tym porodzie. Sama jestem w szoku :O
Moja szyjka trzyma i nic zlego sie nie dzieje
Oby nasze gwiazdy się obróciły....masz to samo co ja z lekarzem drugi poród pierwszy sn to damy radę...tak im sie zdaje...na kolejnej wizycie jak mala będzie w posladkowym to poproszę go o podpis pod odpowiedzialnością za powikłania po porodzie sn...jak napisze mi takie oswiadczenie....to pomyślę o zmianie sxpitala bo nie mam zamiaru rodzic sn przy tym ulozeniu....nadal wierzę że kluseczka się obróci...
reklama