reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

Angelstw, Magsia gratki wizyt :)

Magsia Ala waży tyle co moja Basia w poniedziałek :) super że główkowo już leży, moja ciągle pozycje zmienia, aktualnie leży skośnie. W lewej pachwinie mam jej główkę :D a druga pachwina boli mnie dzis jak cholera, wzielam az nospe, ale nadal ciągnie i nie wiem co to :(

reklama
Kolejna wizyta za nami;-) Wyniki krwi i moczu bardzo dobre. Oczywiście powróciła infekcja:confused2:. Ciśnienie mam podobno za wysokie, muszę mierzyć je 3 razy dziennie i zapiski z pomiarami przynieść na kolejną wizytę. Jakby przekroczyło 140/90 to mam natychmiast zgłosić się do szpitala.:baffled:
Zuzanka waży między 1300-1500g, wszystkie pomiary prawidłowe, położenie główkowe. A następną wizytę mamy dopiero 31 grudnia:happy:

Ostatnia edycja:
u mnie też dobrze, żadnych skróceń od poprzedniej wizyty, szew trzyma jak należy..:-D mała waży 1350g i tak jak ja i Ala nie będzie dużym dzieckiem więc musimy wytrzymać jak najdłużej się da żeby się mega maluszek nie urodził... no ale cóż taka nasza uroda:tak:
jakos tak odetchnęłam ale i tak muszę uważać... cel na teraz .... byle do następnęj wizyty czyli do 10.12.2014 a potem do następnej a potem to już styczeń i będą nowe cele:-D

Dziewczyny gratki wizyt! Kajuta mierz ciśnienie jak lekarz kazał i będzie dobrze :tak: Dorex uff ulzylo mi bo o Ciebie najbardziej się martwilam ale widać że wyhaftowali Ci super zamknięcie więc byle tak dalej;-):-D

Cześć dziewczyny! My także po wizycie wszystkie pomiary prawidłowe położenie glowkowe mała waży 1200-1400 gram. Ciesze się że wszystko jest dobrze. Kolejna wizyta także 17 grudnia ;) a potem już co 2 tyg . Az do porodu Gratuluję udanych wizyt !!!!!

anglestw, gratki wizyty, nie załamuj się Św. zobaczysz jaka będzie pogoda i co powie lekarz na wizycie grudniowej:-)
magsia gratki 1200 gram Szczęścia :-)
kajuta gratki wizyty, ale dbaj o siebie żeby ciśnienie nie skoczyło:-)
dorex, kamień z serca, trzymam cały czas kciuki za Was drobne dziewczyny:-)
kropelka gratki 1200-1400 Szczęścia:-)

reklama
Do góry