reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

Cześć dziewczyny :-)

Po dzisiejszym usg jestem przynajmniej na jakiś czas uspokojona. Lekarz potwierdził opinie poprzedniego. Misia rozwija się bardzo dobrze, wszystko ma na miejscu, ryzyka wodogłowia nie ma, mózg, serduszko i inne narządy prawidłowe, wszystkie kończyny są. Pępowina też ok ;-) Niestety nie dali nam żadnych zdjęć, ale i tak jestem happy :happy2:

Kajuta gratki wizyty. Super ze wszystko ok.

Ja również jestem po wizycie
Mała waży 625 gramów. Ja mam +3 kg do przodu. Dostałam skierowanie na glukozę a poprzednie wyniki morfologii, moczu były ok. Gin chciał zrobić fotkę buźki w 3d ale mała była strasznie ruchliwa.
Szyjka długa od kręgosłupa i zamknięta.

super Dziewczyny :-)

Made - dobrze, ze wszystko ok :-)

Angel pewnie tym sie skonczy, jednak ja sie bronie rekami i nogami przed lekarzem.

głupias:wściekła/y:! do lekarza poszła won !!!! do poniedziałku sto dni a jak Ci sie jakies zapalenie płuc zrobi czy cos gorszego to połoza Cie na oddział i dopier bedzie klops - nie mowiac juz o tym, ze kaszel nasilony przyczynia sie po wczesnych skurczy, skracania szyjki i wczesnego porodu!!!!!!!

nie denerwuj baby w ciązy i sie zastosuj do rad kolezanek z forum

tyle:tak:

reklama
Monika, popieram dziewczyny, szoruj do lekarza!!! takie chorobska przeciagajace się to nie przelewki, poza tym po co masz sie męczyć ;)

reklama
Do góry