Miałam 2 punkcje. I również obserwacje zarodków.Hej a miałaś w tej cenie raz punkcję jajników? Brałaś dodatkowe opcje typu obserwacja zarodków?
Mam nadzieje ze nie przegapiłam żadnego kosztu bo nie chciałabym nikogo w błąd wprowadzać .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam 2 punkcje. I również obserwacje zarodków.Hej a miałaś w tej cenie raz punkcję jajników? Brałaś dodatkowe opcje typu obserwacja zarodków?
Dzięki za odpowiedź. Wiadomo że cena jest indywidualna ale ogólnie chciałam wiedzieć jakie są to koszty.Miałam 2 punkcje. I również obserwacje zarodków.
Mam nadzieje ze nie przegapiłam żadnego kosztu bo nie chciałabym nikogo w błąd wprowadzać .
Mogą być niższe bo punkcja to 1800 a mrożenie komórek 900. Wiec jak pójdzie wszystko książkowo to może być jeszcze mniej.Dzięki za odpowiedź. Wiadomo że cena jest indywidualna ale ogólnie chciałam wiedzieć jakie są to koszty.
Ja polecam już tylko Romanek-Piva. Ale ab ovo odeszła jakoś na przełomie marca kwietnia. Ale ma swoją klinikę dalej Arte clinc. Ona nam pomogła zajść po wielu przygodach z między innymi ovum i ab ovo. Nie mieliśmy in vitro ale wiem że u niej też się udało im vitro dziewczynom.Dziewczyny kogo polecacie teraz z lekarzy w ab ovo? Może któraś się aktualnie leczy? Chyba już nie został nikt do kogo chciałabym tam wrócić, ale niestety mam jeszcze jednego maluszka do zabrania.
Dokładnie tak też ja polecam a Ty nic się nie pochwalilas że Ci się udałoJa polecam już tylko Romanek-Piva. Ale ab ovo odeszła jakoś na przełomie marca kwietnia. Ale ma swoją klinikę dalej Arte clinc. Ona nam pomogła zajść po wielu przygodach z między innymi ovum i ab ovo. Nie mieliśmy in vitro ale wiem że u niej też się udało im vitro dziewczynom.
Klinikę prdeja Bocian i prawie wszyscy lekarze odeszli , nie stety z tych co zostali nikogo nie polecę ,.a tak jak pisała koleżanka tylko Romanem Piva nie dość że sympatyczna babka to jeszcze ma dobrą rękę i znam wiele dziewczyn które tu na forum dzięki niej udało im się zajść w ciążęDziewczyny kogo polecacie teraz z lekarzy w ab ovo? Może któraś się aktualnie leczy? Chyba już nie został nikt do kogo chciałabym tam wrócić, ale niestety mam jeszcze jednego maluszka do zabrania.