reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lublin - kto po in vitro w Lublinie ?

Hej a miałaś w tej cenie raz punkcję jajników? Brałaś dodatkowe opcje typu obserwacja zarodków?
Miałam 2 punkcje. I również obserwacje zarodków.
Mam nadzieje ze nie przegapiłam żadnego kosztu bo nie chciałabym nikogo w błąd wprowadzać .

reklama
Miałam 2 punkcje. I również obserwacje zarodków.
Mam nadzieje ze nie przegapiłam żadnego kosztu bo nie chciałabym nikogo w błąd wprowadzać .
Dzięki za odpowiedź. Wiadomo że cena jest indywidualna ale ogólnie chciałam wiedzieć jakie są to koszty.

Dziewczyny kogo polecacie teraz z lekarzy w ab ovo? Może któraś się aktualnie leczy? Chyba już nie został nikt do kogo chciałabym tam wrócić, ale niestety mam jeszcze jednego maluszka do zabrania.

Dziewczyny kogo polecacie teraz z lekarzy w ab ovo? Może któraś się aktualnie leczy? Chyba już nie został nikt do kogo chciałabym tam wrócić, ale niestety mam jeszcze jednego maluszka do zabrania.
Ja polecam już tylko Romanek-Piva. Ale ab ovo odeszła jakoś na przełomie marca kwietnia. Ale ma swoją klinikę dalej Arte clinc. Ona nam pomogła zajść po wielu przygodach z między innymi ovum i ab ovo. Nie mieliśmy in vitro ale wiem że u niej też się udało im vitro dziewczynom.

Ja polecam już tylko Romanek-Piva. Ale ab ovo odeszła jakoś na przełomie marca kwietnia. Ale ma swoją klinikę dalej Arte clinc. Ona nam pomogła zajść po wielu przygodach z między innymi ovum i ab ovo. Nie mieliśmy in vitro ale wiem że u niej też się udało im vitro dziewczynom.
Dokładnie tak 😁😁 też ja polecam a Ty nic się nie pochwalilas że Ci się udało 🤗

Klinikę prdeja Bocian i prawie wszyscy lekarze odeszli , nie stety z tych co zostali nikogo nie polecę ,.a tak jak pisała koleżanka tylko Romanem Piva nie dość że sympatyczna babka to jeszcze ma dobrą rękę i znam wiele dziewczyn które tu na forum dzięki niej udało im się zajść w ciążę

Niestety ja muszę udać się do kogoś z ab ovo, bo został nam jeden zarodek. Jakbym miała wybierać to udalabym się do dr Tkaczuk Wlach :) ciekawa jestem jaki jest koszt przeniesienia zarodka

reklama
Jak się dowiesz to daj znać ile to.kosztuke i czy jest taka możliwość bo ja też mam tam jeden zarodek ale ja czekam dopiero na poród więc jesXze chwila ..

Do góry