reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lublin - kto po in vitro w Lublinie ?

Goska2210

Zaciekawiona BB
Cześć ! Czy komuś z Was udało się in vitro w Lublinie? Abo Ovo czy owum ? Za którym razem ?
Może polecacie jakiegoś lekarza ?

reklama
Może wejdź na wątek : kto po in vitro. Tam duzo nas jest, może ktoś zna tę klinikę:-)

Cześć, ja jestem w trakcie procedury in vitro w Ovum .. w tym tygodniu miałam punkcję. Transfer mam mieć w przyszłych cyklach.. to dam znać jak już będę po :)

Trzymam kciuki za pozytywny wynik! ;) ostatecznie zdecydowaliśmy się na Invimed w Warszawie.
No właśnie my też myśleliśmy nad Warszawą abo Białymstokiem ale moja ginekolog powiedziała że teraz już i w Lublinie na wysokim poziomie jest więc zostaliśmy... Ja za Was też trzymam kciuki 👌👌napisz czy się udało 😊😊

Cześć ! Czy komuś z Was udało się in vitro w Lublinie? Abo Ovo czy owum ? Za którym razem ?
Może polecacie jakiegoś lekarza ?
U mnie udał się piąty transfer. Leczyłam sie w ab ovo u dr Tkaczuk Wlach. Teraz pracuje w Ovum. Nie mogę powiedzieć złego słowa o lekarce. Wspaniała kobieta. Bardzo empatyczna. U mnie dodatkowo endometrioza 4 stopnia więc nie było łatwo. Pomogło dopiero leczenie immunologiczne. Mojej znajomej udal się u niej pierwszy transfer :) pomogła naprawdę wielu osobom :)

U mnie udał się piąty transfer. Leczyłam sie w ab ovo u dr Tkaczuk Wlach. Teraz pracuje w Ovum. Nie mogę powiedzieć złego słowa o lekarce. Wspaniała kobieta. Bardzo empatyczna. U mnie dodatkowo endometrioza 4 stopnia więc nie było łatwo. Pomogło dopiero leczenie immunologiczne. Mojej znajomej udal się u niej pierwszy transfer :) pomogła naprawdę wielu osobom :)
Też słyszałam o niej same dobre opinie 😉 u mnie niby tylko niedrożność jajowodów, ale zobaczymy co życie przyniesie 😊

reklama
Do góry