reklama
No właśnie my też myśleliśmy nad Warszawą abo Białymstokiem ale moja ginekolog powiedziała że teraz już i w Lublinie na wysokim poziomie jest więc zostaliśmy... Ja za Was też trzymam kciuki napisz czy się udałoTrzymam kciuki za pozytywny wynik! ostatecznie zdecydowaliśmy się na Invimed w Warszawie.
U mnie udał się piąty transfer. Leczyłam sie w ab ovo u dr Tkaczuk Wlach. Teraz pracuje w Ovum. Nie mogę powiedzieć złego słowa o lekarce. Wspaniała kobieta. Bardzo empatyczna. U mnie dodatkowo endometrioza 4 stopnia więc nie było łatwo. Pomogło dopiero leczenie immunologiczne. Mojej znajomej udal się u niej pierwszy transfer pomogła naprawdę wielu osobomCześć ! Czy komuś z Was udało się in vitro w Lublinie? Abo Ovo czy owum ? Za którym razem ?
Może polecacie jakiegoś lekarza ?
Też słyszałam o niej same dobre opinie u mnie niby tylko niedrożność jajowodów, ale zobaczymy co życie przyniesieU mnie udał się piąty transfer. Leczyłam sie w ab ovo u dr Tkaczuk Wlach. Teraz pracuje w Ovum. Nie mogę powiedzieć złego słowa o lekarce. Wspaniała kobieta. Bardzo empatyczna. U mnie dodatkowo endometrioza 4 stopnia więc nie było łatwo. Pomogło dopiero leczenie immunologiczne. Mojej znajomej udal się u niej pierwszy transfer pomogła naprawdę wielu osobom
Także spora szansa, że szybko się udaTeż słyszałam o niej same dobre opinie u mnie niby tylko niedrożność jajowodów, ale zobaczymy co życie przyniesie
Mam nadzieję, wiadomo jak każda z nas tutaj na forum ale nie nastawiam sięTakże spora szansa, że szybko się uda
reklama