reklama
Hej, no w moim przypadku lekarz mi powiedział że ok 8000-9000. Pierwsze podejście będziesz mieć?
Nie doczytałam wiadomości wcześniejszych widzę z w Ovum. A kto Cię tam prowadzi? Każde podejście jest oddzielnie płacone czy jak to wygląda?Na ostatniej wizycie padł ten temat i chyba jedyna możliwość żeby być Mama. A gdzie i u kogo będziesz robiła in vitro?
Ja chodzę do doktora Mroczkowskiego. No każde podejście oddzielenie, ale np jak uda się uzyskać 5 zarodków no to później płacisz tylko za transfer.. za każdą wizytę, etap płacisz, nie ma że z góry płacisz 9000 i w tym masz całość leczenia.Nie doczytałam wiadomości wcześniejszych widzę z w Ovum. A kto Cię tam prowadzi? Każde podejście jest oddzielnie płacone czy jak to wygląda?
Mi całość wyszła ok bodajże 50 tysięcy do uzyskania ciazy. Pani doktor przyjmowała jeszcze w ab ovo. Łącznie przeszłam trzy stymulację, dwie punkcje, pięć transferów, leczenie immunologiczne, a czas od rozpoczęcia do ciąży półtorej roku.
Ja chodzę do doktora Mroczkowskiego. No każde podejście oddzielenie, ale np jak uda się uzyskać 5 zarodków no to później płacisz tylko za transfer.. za każdą wizytę, etap płacisz, nie ma że z góry płacisz 9000 i w tym masz całość leczenia. Ja płNie doczytałam wiadomości wcześniejszych widzę z w Ovum. A kto Cię tam prowadzi? Każde podejście jest oddzielnie płacone czy jak to wygląda?
Woow.. ale najważniejsze że się udało!!! Gratuluję! Wytrwałość opłaciła sięMi całość wyszła ok bodajże 50 tysięcy do uzyskania ciazy. Pani doktor przyjmowała jeszcze w ab ovo. Łącznie przeszłam trzy stymulację, dwie punkcje, pięć transferów, leczenie immunologiczne, a czas od rozpoczęcia do ciąży półtorej roku.
Tzn mam nadzieję że się opłaciła... Do ciąży i do porodu...Ja chodzę do doktora Mroczkowskiego. No każde podejście oddzielenie, ale np jak uda się uzyskać 5 zarodków no to później płacisz tylko za transfer.. za każdą wizytę, etap płacisz, nie ma że z góry płacisz 9000 i w tym masz całość leczenia. Ja pł
Woow.. ale najważniejsze że się udało!!! Gratuluję! Wytrwałość opłaciła się
Tak, mój maluszek już ma trzy miesiące Opłaca się i proszę nie poddawajcie się!Ja chodzę do doktora Mroczkowskiego. No każde podejście oddzielenie, ale np jak uda się uzyskać 5 zarodków no to później płacisz tylko za transfer.. za każdą wizytę, etap płacisz, nie ma że z góry płacisz 9000 i w tym masz całość leczenia. Ja pł
Woow.. ale najważniejsze że się udało!!! Gratuluję! Wytrwałość opłaciła się
reklama
I takie wiadomości mi dają wiarę! Gratuluję jeszcze razTak, mój maluszek już ma trzy miesiące Opłaca się i proszę nie poddawajcie się!