reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

łożysko wrośnięte

Karolina2495

Fanka BB :)
Czy jest tutaj na forum jakaś kobieta po porodzie z lozyskiem wrośniętym/przyrośniętym (zdiagnozowanym od razu po porodzie) I jest w kolejnej ciąży?

reklama
A mogę jeszcze spytać jak sobie poradzili z krwotokiem? [emoji846]
Raz mialam narkoze yo nie wiem a drugi raz robili mi szybko lyzeczkowanie i dali jakies leki. Pani doktor mowila ze my kobiety jestesmy silne i ze dla niej kałuże krwi są norma. I jeszcze ze pracuje kupe lat a tylko raz po porodzie przez krwotok musieli kobiecie usunąć macice. Nie martw się:)

U mnie było blisko usunięcia [emoji17] straciłam 4 litry krwi. Miałam balon bakriego w macicy i jeszcze kawałek lozyska został.. Mam nadzieję, że teraz nie będzie takiej rzeźni [emoji846] chociaż jest podejrzenie, że łożysko znowu wrasta..
Chciałabym drugi raz rodzić naturalnie, ale nie wiem jak w szpitalu się na to zapatrują. Pewnie dowiem się bliżej terminu [emoji846]
Raz mialam narkoze yo nie wiem a drugi raz robili mi szybko lyzeczkowanie i dali jakies leki. Pani doktor mowila ze my kobiety jestesmy silne i ze dla niej kałuże krwi są norma. I jeszcze ze pracuje kupe lat a tylko raz po porodzie przez krwotok musieli kobiecie usunąć macice. Nie martw się:)

reklama
U mnie było blisko usunięcia [emoji17] straciłam 4 litry krwi. Miałam balon bakriego w macicy i jeszcze kawałek lozyska został.. Mam nadzieję, że teraz nie będzie takiej rzeźni [emoji846] chociaż jest podejrzenie, że łożysko znowu wrasta..
Chciałabym drugi raz rodzić naturalnie, ale nie wiem jak w szpitalu się na to zapatrują. Pewnie dowiem się bliżej terminu [emoji846]
Hej ja w pierwszej ciąży miałam przyeosniete łożysko usuwane ręcznie aktualnie jestem w drugiej i mam podobne obawy, daj znać jak u Ciebie?

Do góry