reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łóżeczka dla naszych szkrabów

Iwonka u mnie tez była pcja że łóżeczko wielofunkcyjne kupujemy -ale niestety ni zmiesci sie nam jest sporo wieksze od zwykłego i nam nie wejdzie nigdzie .Ponieważ mała bedzie spała w naszym pokoju mamy dwa ale jeden zajmuje Oli .

reklama
No i ja WRESZCIE zamówilam łózeczko :-):-):-)
Uspyrlaliśmy kaskę i kupilismy Delfinka II w kolorze OLCHA

D2_ol_sz_04.jpg

Z szufladą, wyciaganymi szczebelekami, osłonką gumową i kółeczkami :-p

Łozeczko wyglada na bardzo porządne, szuflada dopracowana, przykrywana także elegancką dyktą...
Zresztą mam wrazenie ze to ręczna robota, bo dzwonil do mnie taki starszy gosc, który nie brzmiał jak biznesman, a raczej jak stary stolarz ;-) To byłby dodatkowy atut. W koncu musze czekac na wykonanie tego łózeczka dla MOJEJ dzidzi az 20dni :zawstydzona/y:

Strasznie się stresuje, zeby dotarło na czas!

I ja już mam zakupione łóżeczko. Radek VII, kolor sosna

Za tydzień będzie u mnie w domu, bo kupiłam u siebie w mieście i przyjedzie razem z M :-)

Fajne macie te łóżeczka, z bajerami różnymi, aż wam zazdroszczę tych zakupów! :baffled:
My mamy takie najzwyklejsze, dostaliśmy dla Kubasa od szwagierki, nawet nie ma szczebelków wyciąganych, a przecież nie będę kupować nowego...
Pozostaje mi zachwycanie się waszymi nabytkami :tak::tak::tak:

reklama
Do góry