reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łóżeczka dla naszych maluchów

reklama
ja na razie nie kupuje kolderki do lozeczka tylko spiworek i kocyk do tego poszewki tylko z bawelny i podusie taka plaska fajna do tego bo zimy tu nie sa srogie wiec przesadzac nie bede;-)

No to skoro tak piszesz, to pościel z kory raczej odpada. Jadę do dawno niewidzianej kuzynki do Lęborka i zastanawiam się, co kupić dla jej maluszka. Myślałam o pościeli. Chyba najlepsza będzie 100% bawełny?

Kami02 - ja mam takie właśnie łóżeczko w spadku po bratanku, spał w nim 2 lata i nadal jest w stanie idealnym. Materacyk też, ma w prawdzie dwie plamy żółte ale to nie wina materaca tylko mamy że nie zabezpieczyła ceratką ;)

ewa- zdecydowanie bawełna. Dobrze by było, żeby cały komplet, włącznie z prześcieradłem, był z bawełny. Często w zestawach prześcieradło jest z innej tkaniny, np. jerseyu, a to już nie to samo. Tylko bawełna oddycha i przepuszcza powietrze, tak że dziecko się nie przegrzewa i nie poci. My znaleźliśmy zestaw cały uszyty z bawełny od Nino, na rynku powinien być spory wybór takiej pościeli :)

Ja pościeli z kory w ogóle nie lubię i nie kupiłabym maluchowi takiej na pewno. Moim zdaniem jest nieprzyjemna w dotyku, wolę gładką pościel z czystej bawełny :)

Ja jeszcze lubię, jak pościel dla dziecka jest w jakiś stonowany, przyjemny dla oka (też dziecięcego ;) motyw, a nie krzykliwe mazaje, czy co gorsza, bohaterów z nie zawsze wychowawczych kreskówek, które są na czasie...

Fajnie że Ci się podoba =)
W poniedziałek jadę do Częstochowy po: Radek Klupś VII z szufladą, znalazłam na allegro razem z szufladą i materacykiem kokos-pianka-gryka za 399zł, baaardzo przystępna cena-bo wszędzie są za 450 z szufladą i to bez materaca ;)
KLUPŚ ŁÓŻECZKO RADEK VII TEAK + SZUFL+ MAT G-K (1156994221) - Aukcje internetowe Allegro

Aaaaa muszę się pochwalić że pościel już do mnie przyszła, śliczna, i gatunkowo też wydaję mi się być bardzo dobra, zobaczymy po praniu ;)

14ele.pościel HAFTY z szyfonem 90x120 MILPOL (1150700761) - Aukcje internetowe Allegro
Wstępnie mogę powiedzieć że naprawdę polecam pościel firmy MILPOL ;)

Superoweeeeeeeeeeee

reklama
Do góry