reklama
eve19
Mama Wiki i Simona
ja na razie nie kupuje kolderki do lozeczka tylko spiworek i kocyk do tego poszewki tylko z bawelny i podusie taka plaska fajna do tego bo zimy tu nie sa srogie wiec przesadzac nie bede;-)
podgrzybek
Mama Bartocha
Kami02 - ja mam takie właśnie łóżeczko w spadku po bratanku, spał w nim 2 lata i nadal jest w stanie idealnym. Materacyk też, ma w prawdzie dwie plamy żółte ale to nie wina materaca tylko mamy że nie zabezpieczyła ceratką
ewa- zdecydowanie bawełna. Dobrze by było, żeby cały komplet, włącznie z prześcieradłem, był z bawełny. Często w zestawach prześcieradło jest z innej tkaniny, np. jerseyu, a to już nie to samo. Tylko bawełna oddycha i przepuszcza powietrze, tak że dziecko się nie przegrzewa i nie poci. My znaleźliśmy zestaw cały uszyty z bawełny od Nino, na rynku powinien być spory wybór takiej pościeli
Ja jeszcze lubię, jak pościel dla dziecka jest w jakiś stonowany, przyjemny dla oka (też dziecięcego motyw, a nie krzykliwe mazaje, czy co gorsza, bohaterów z nie zawsze wychowawczych kreskówek, które są na czasie...
Svensonka
Fanka BB :)
Fajnie że Ci się podoba =)
W poniedziałek jadę do Częstochowy po: Radek Klupś VII z szufladą, znalazłam na allegro razem z szufladą i materacykiem kokos-pianka-gryka za 399zł, baaardzo przystępna cena-bo wszędzie są za 450 z szufladą i to bez materaca
KLUPŚ ŁÓŻECZKO RADEK VII TEAK + SZUFL+ MAT G-K (1156994221) - Aukcje internetowe Allegro
Aaaaa muszę się pochwalić że pościel już do mnie przyszła, śliczna, i gatunkowo też wydaję mi się być bardzo dobra, zobaczymy po praniu
14ele.pościel HAFTY z szyfonem 90x120 MILPOL (1150700761) - Aukcje internetowe Allegro
Wstępnie mogę powiedzieć że naprawdę polecam pościel firmy MILPOL
Superoweeeeeeeeeeee
eve19
Mama Wiki i Simona
mama_antosi,też lubie taką pościel a naj bardziej jak ma kolor beżowy i delikatne nadruki typu misie lub bobaski albo kaczuszki
reklama
Śliczny ten zestaw pościeli,chyba sama się skuszę na taki:-)Aaaaa muszę się pochwalić że pościel już do mnie przyszła, śliczna, i gatunkowo też wydaję mi się być bardzo dobra, zobaczymy po praniu
14ele.pościel HAFTY z szyfonem 90x120 MILPOL (1150700761) - Aukcje internetowe Allegro
Wstępnie mogę powiedzieć że naprawdę polecam pościel firmy MILPOL