reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Łóżeczka dla naszych maluchów

czytałam ostatnio, że u niemowląt stosowanie smoczka zmniejsza niebezpieczeństwo śmierci łóżeczkowej. A jeśli chodzi o markę, to z tego co pamiętam, dziewczyny na forach odradzają TT 0+, bo za twardy i maluchy go lubią, a polecają bodajże Nuka, ale głowy nie dam..

reklama
Właśnie Zuli podpasował jako pierwszy z nuka,ale nie balonik tylko płaski.Baloniki były za długie i aż się nimi krztusiła.Natomiast później przeszła na balonik,ale to około roczku.

madziaczek83- no ja nie karmilam dluzej jak ty ja tylko do 11 miesiecy karmilam malej, do 4 miesiecy co 3 czy 4 godz a poznije od 4 miesiecy zupka itd i 2 razy karmilam piersia a pozniej miala pol roczek to tylko wieczorem karmilam a 11 to sama odstawila karmieniem piersia. wiec z nia nie mialam problemu, wiesz kazde jest inne dziecko jak bylam w szpitalu po porodowke to pacjentka az co 30 karmila piersia, niestety inne sa dzieci :)

słuchajcie a ja bym bardzo chciała mieć taki a'la kosz wiklinowy, (nie kołyskę) strasznie mi się to podoba, fakt że to tylko dla dzidzi do pół roku ale podoba mi się i już, widziałam u znajomej bardzo dawno temu ale już nie utrzymuje niestety z nią kontaktów bo wyjechała za granicę i nie wiem gdzie szukać takiego łóżeczka :( może wy coś doradzicie...? dodam że na allegro widziałam chyba tylko jedno które jeszcze w miarę mi się podobało... :( a tak to nic nigdzie nie ma :( jak nic nie znajdę to trudno, wybiore coś innego ale może wy możecie mi jakoś pomóc.

a czy szukałaś w jakis sklepach z wyposażeniem niemowlęcym? ja widzialam taki kosz w szczecinie w sklepie tato, takze w warszawie tym bardziej latwo bedzie znalezc:)

no chyba tak, będę musiała się wybrać na wycieczkę po Warszawie i pooglądać co jest w tych sklepach :-) ale jeśli znacie jakieś fajne sklepy w Warszawie z wyposażeniem dla dzieciaczków to byłabym wdzięczna za radę.
@Kasiu dziękuję za link ale to nie trafia do mnie jakoś :p

Aaaaa a ten w mothercare widziałam w internecie też(o ile mówimy o tym samym) ale to jeszcze nie to co bym chciała :D
czy ja jestem za wybredna... :) chciałabym taki ładny "kosz mojżeszowy" (jak to się poprawnie nazywa) ładnie upleciony ze ślicznym baldachimem... achhh

reklama
Paulqa ja też jestem zapatrzona w te kosze i nawet tu w UK znalazłam taki jak mi się podoba,ale cena mnie przeraziła i zamierzam jechać w sobote lub niedziele na taki targ i mam nadzieje,że tam trafie nawet na urzywane wyposarzenie sobie dokupie!!widziałam na allegro takie łóżeczko tyle,że bez baldachimu ale takie rzeczy można dokupić;-)

Do góry