Lady Loka
Fanka BB :)
Ja bardzo chcialam i zaszłam w pierwszym cykluDziękuję koleżanko za radę. Następnym razem będę mądrzejsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bardzo chcialam i zaszłam w pierwszym cykluDziękuję koleżanko za radę. Następnym razem będę mądrzejsza
tylko z tym odpuszczeniem tex ciężko, jak się tylko o tymJa bardzo chcialam i zaszłam w pierwszym cyklu
Bzdura. To nie takie proste... tylko 30 procent par udaje się w pierwszym cyklu staran.Jakbys odpuściła, to byś zaszła po dwóch ale cyklach. To tak na przyszłość
Nic dziwnego. Mam tak samo.. trzeba zrobić wszystko i się uda.tylko z tym odpuszczeniem tex ciężko, jak się tylko o tym
Nic dziwnego. Mam tak samo.. trzeba zrobić wszystko i się uda.
"Tylko"?Bzdura. To nie takie proste... tylko 30 procent par udaje się w pierwszym cyklu staran.
zdrowa para ma rok na zajście w ciążę także spokoBzdura. To nie takie proste... tylko 30 procent par udaje się w pierwszym cyklu staran.
Zgadzam się, ciężko wyluzowac po takim czasie kiedy w głowie tylko jedno i odliczanie do następnego okresu aby zrobić test.Nic dziwnego. Mam tak samo.. trzeba zrobić wszystko i się uda.
Czekaj, coś poszło nie tak"Tylko"?
Gdyby 30% wszystkich par udawało się w pierwszym cyklu, byłoby nas zdecydowanie więcej na świecie
No ale ja właśnie napisałam, że nie odpuszczałamtylko z tym odpuszczeniem tex ciężko, jak się tylko o tym