reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe starania 2023

Dobrze,tak zrobię. Test z czułością 25 nie wykrywa aż tak mooooocno jak ten z 10tką.
Mąż za miesiąc ma 30stkę wiec chyba ten wczesny ,,prezent,, byłby wymarzony 🙈
Po drugie nie ma go w tygodniu, co niedziele wyjeżdża za granicę. Nie chciałabym mu przekazać tego przez tel,a wątpię że wytrzymam do kolejnego piątku 🙈

reklama
Napisałam że Emilyy powinna leżeć... Zauważcie ze starają się dlugo, więc gdyby udało im się to powinna bardzo na siebie uważać. Niech sobie odpoczywa. Byle di poniedziałku. Beta powinna przyrosnac. Trzymam kciuki za Ciebie Emilyy żebyś szczęśliwie zaszła w upragnioną ciążę. Wiem że ciężko zachować w sekrecie taka wiadomość i uważam że powinnas powiedzieć mężowi o swoich przypuszczeniach.

Napisałam że Emilyy powinna leżeć... Zauważcie ze starają się dlugo, więc gdyby udało im się to powinna bardzo na siebie uważać. Niech sobie odpoczywa. Byle di poniedziałku. Beta powinna przyrosnac. Trzymam kciuki za Ciebie Emilyy żebyś szczęśliwie zaszła w upragnioną ciążę. Wiem że ciężko zachować w sekrecie taka wiadomość i uważam że powinnas powiedzieć mężowi o swoich przypuszczeniach.
Matko jedyna! Beta jest pozytywna to w ciąży już jest! To nie przypuszczenia tylko fakt.

O matko i córko 😂😂😂

reklama
Dziś wyszedł znowu taki sam, czy jest szansa że zciemnieje?:(

Do góry