reklama
Agnes4312
Moderator
A nie możesz po prostu dołączyć do kresek i nie pisać o swoich dzieciach tylko skupić się na staraniach tak jak reszta dziewczyn?Tam jest napisane że nie życzą sobie pisania o dzieciach itp, rozumiem że to jest grupa kobiet które mają trudności z zajściem w ciążę, mogło by Im przeszkadzać moje pisanie I nic dziwnego.
Może tu zostanę i napisze lepiej coś o sobie. Mam już dwójke dzieci w wieku 2,5 I 15 lat. Od jakiegoś czasu zapragnęliśmy z mężem trzeciego dziecka i właśnie chcemy zacząć starania. Może znajdą się tu kobiety które tez w tym miesiącu rozpoczną starania, (nie testowanie) według moich szacunków testowanie powinnam zrobić w grudniu
Hej, pomóżcie.
Miesiączkę miałam ostatnia 10.10,kolejną miałam dostać wczoraj.
Od wtorku wychodzą ,,pozytywne,, testy, o ile można je tak nazwać. Są z dnia na dzień coraz ciemniejsze. Byłam na becie wczoraj, 9.11 wyszło tylko 11,2 w poniedziałek lekarz kazał pójść drugi raz... boję się bo staramy się 2,5 roku...
Co o tym myślicie?
Od wtorku wychodzą ,,pozytywne,, testy, o ile można je tak nazwać. Są z dnia na dzień coraz ciemniejsze. Byłam na becie wczoraj, 9.11 wyszło tylko 11,2 w poniedziałek lekarz kazał pójść drugi raz... boję się bo staramy się 2,5 roku...
Co o tym myślicie?
Załączniki
Agnes4312
Moderator
Ale w czym ci mamy pomóc? Jesteś w ciąży,gratulacje!Hej, pomóżcie.
Co o tym myślicie?
Mój ginekolog po wynikach bety stwierdził że ciąży nie może potwierdzić bo jego zdaniem po wyniku jej ,,nie ma jeszcze,, wiec ? To mnie mecyz najbardziejAle w czym ci mamy pomóc? Jesteś w ciąży,gratulacje!
Agnes4312
Moderator
Może chodziło mu, że nie może jej zobaczyć na USG bo pęcherzyk ciążowy jest widoczny jak bhcg jest ok 1000.Mój ginekolog po wynikach bety stwierdził że ciąży nie może potwierdzić bo jego zdaniem po wyniku jej ,,nie ma jeszcze,, wiec ? To mnie mecyz najbardziej
Ale skoro wynik jest 11 to wyłapałaś bardzo wczesną ciążę
Może chodziło mu, że nie może jej zobaczyć na USG bo pęcherzyk ciążowy jest widoczny jak bhcg jest ok 1000.
Ale skoro wynik jest 11 to wyłapałaś bardzo wczesną ciążę
Nie wiem, nie mam pojęcia. Mój mąż dalej nie wie i bije się z myślami kiedy to zrobić..
Żołna
Fanka BB :)
Po co teraz do lekarza? Do lekarza dopiero jak beta powyżej 1000. Inaczej nic nie zobaczy na USG.Musisz teraz zachować się cierpliwie. Jedyne co Ci mogę polecić. To leż, czekaj, oby do poniedziałku wtedy zrób ponownie betę i najlepiej do lekarza z wynikiem.
reklama
Agnes4312
Moderator
i po co leżeć?Musisz teraz zachować się cierpliwie. Jedyne co Ci mogę polecić. To leż, czekaj, oby do poniedziałku wtedy zrób ponownie betę i najlepiej do lekarza z wynikiem.