Agnes4312
Moderator
To wskakuj na starego, może jeszcze zdążysza wczoraj o 21 był negatywny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wskakuj na starego, może jeszcze zdążysza wczoraj o 21 był negatywny
ten 1 robiony po południu a drugi teraz o 21
Proponuję dziś poprawićWczoraj i dzisiaj śluz płodny i przed wczoraj było przytulanko
słuchajcie a brazowe plamienie po stosunku jest się czym martwić?? Dosyć sporo wyleciało. Może tak być przy owulacji??Niedługo wraca z pracy
Mogło pęknąć naczynkosłuchajcie a brazowe plamienie po stosunku jest się czym martwić?? Dosyć sporo wyleciało. Może tak być przy owulacji??
najgorsze teraz to czekanie do 6 grudnia czy się udałoMogło pęknąć naczynko
Ja bym już testowała w weekend 2-3 grudnianajgorsze teraz to czekanie do 6 grudnia czy się udało
kuszace.. mój synek miałby rodzeństwo. To 1 cykl po antykoncepcjiJa bym już testowała w weekend 2-3 grudnia
To powodzenia! Dawaj znać jak zatestujeszkuszace.. mój synek miałby rodzeństwo. To 1 cykl po antykoncepcji
byłoby mega jak by się udało. 2x przed i raz w owulacje. Marzeniakuszace.. mój synek miałby rodzeństwo. To 1 cykl po antykoncepcji