mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
okiiTo powodzenia! Dawaj znać jak zatestujesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
okiiTo powodzenia! Dawaj znać jak zatestujesz
a czy miała któraś z was strasznie drażliwe sutki w czasie owulacji. Już 5 dzien są strasznie tkliwe
Może być pozytywna, ale negatywna nie wykluczy ciąży. Impantacja może być 6-12dpo, więc trzeba się uzbroić w cierpliwośćCzy bhcg po 9 dniach od owulacji jest wiarygodna???
gratulujęHeeeej, wracam po prawie miesiącu. Z racji tego, że chciałam się odciać totalnie od tego co sie stało w zeszłym miesiącu ( ciaza biochem) odpuściłam totalnie wszystko...
Dziś coś mnie tknęło, miesiączkę mam dostać za 3,4 dni. I tu takie coś...
Na betę pójdę jednak po niedzieli dopiero,w dniu planowanej miesiączki. Nie chce się znowu za szybko cieszyć.
Chyba jeszcze nie ma czego. W zeszłym miesiącu się przejechałam. Jednak w tym msc,pozytywny jeżeli tak go można nazwać wyszedł prędzej...gratuluję