reklama
dziękuje, jesteście fajniutkie, zwykłe miłe słowa a dużo dają.NAPRAWDĘ
również Was pozdrawiam i życzę miłego weekendu:-)
bo ja zostałam sama w domku:-((z pieskiem) mąż pojedzie do brata na działkę pomóc mu w stawianiu ogrodzenia, wiec drugi weekend siedzie w domku
również Was pozdrawiam i życzę miłego weekendu:-)
bo ja zostałam sama w domku:-((z pieskiem) mąż pojedzie do brata na działkę pomóc mu w stawianiu ogrodzenia, wiec drugi weekend siedzie w domku
anulka7890
Aktywna w BB
Witaj Ilka Jak minął weekend? Przykro że zostałaś sama, ale czasem tak bywa...ja też miałam częściowo samotny weekend, bo mój musiał nagle do pracy pojechać w sobotę....
Witaj anulka7890:-)
weekend bardzo szybko mi minął , przespałam go na kanapie z moim pieskiem ;-)bo pogoda niestety nie dopisała i nie zachęcała na spacery :-(a mówili że lato będzie upalne i słoneczne....mam nadzieje, że następny weekend będziemy miały swych mężusiów tylko dla siebie anulka7890;-);-);-)
buziaczki
weekend bardzo szybko mi minął , przespałam go na kanapie z moim pieskiem ;-)bo pogoda niestety nie dopisała i nie zachęcała na spacery :-(a mówili że lato będzie upalne i słoneczne....mam nadzieje, że następny weekend będziemy miały swych mężusiów tylko dla siebie anulka7890;-);-);-)
buziaczki
a ty anulka7890 :-)jak spędziłaś swój samotny weekend?
reklama
anulka7890
Aktywna w BB
Witaj Ilka, duuużo spałam No i w sobotę popołudniu wyszłam do sklepiku z rzeczami dla maluchów popatrzeć co jest ciekawego.a ty anulka7890 :-)jak spędziłaś swój samotny weekend?