reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy o sobie

reklama
Witam nowe kolezanki!!!
Przykro mi ze tak was los brutalnie doswiadczyl! Nie wiem co mam napisac ale ciesze sie ze jestescie z nami!!!

dziękuje, jesteście fajniutkie:tak:, zwykłe miłe słowa a dużo dają.NAPRAWDĘ:tak:

również Was pozdrawiam i życzę miłego weekendu:-)
bo ja zostałam sama w domku:-((z pieskiem) mąż pojedzie do brata na działkę pomóc mu w stawianiu ogrodzenia, wiec drugi weekend siedzie w domku

Witaj Ilka :) Jak minął weekend? Przykro że zostałaś sama, ale czasem tak bywa...ja też miałam częściowo samotny weekend, bo mój musiał nagle do pracy pojechać w sobotę....

Witaj anulka7890:-)
weekend bardzo szybko mi minął , przespałam go na kanapie z moim pieskiem ;-)bo pogoda niestety nie dopisała i nie zachęcała na spacery :-(a mówili że lato będzie upalne i słoneczne....:confused:mam nadzieje, że następny weekend będziemy miały swych mężusiów tylko dla siebie anulka7890;-);-);-)
buziaczki

Ilka tutaj moze ktos nie zauwazyc ze do nas pisalas i pytalas o weekendzik!!! Zapraszamy na inne watki!!! Watek "listopad 2007" to taki watek od wszystkiego!!! Pisz do nas!!!

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry