reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Dzień dobry 🥰
Jak samopoczucie dziś?☺️
Hejka, oprócz bólu głowy może być 😉 będę sobie wmawiać dziś dobre samopoczucie bo musze ogarnać chałupe ( nie robie wiosennych porządków przez plecy,ale co nieco ogarnę)
Dokupić jeszcze musze pare rzeczy i chce sie szybko uwinąć bo piękna pogoda ma być dziś , a jutro to już w ogole 21st 😍😍😍 aż sie chce coś robić

reklama
Dzień dobry 🥰
Jak samopoczucie dziś?☺️
Dzień dobry. U mnie samopoczucie byłoby wspaniale gdyby nie myśl, że idę na 10 godzin do pracy🤣 na szczęście to ostatni dzień i wolne do środy, a od 05.04 planuje już iść na l4 bo mam pracę fizyczną, dość ciężka bo w handlu i widzę, że jak się nabiegam w pracy to plamienia bardzo sie nasilają i boli dość mocno podbrzusze mimo, że staram się oszczędzać. powiedziałam dziewczynom w pracy i ile mogą to mnie wyręczają w najcięższych czynnościach, ale na dłuższą metę się tak nie da.

Dzień dobry. U mnie samopoczucie byłoby wspaniale gdyby nie myśl, że idę na 10 godzin do pracy🤣 na szczęście to ostatni dzień i wolne do środy, a od 05.04 planuje już iść na l4 bo mam pracę fizyczną, dość ciężka bo w handlu i widzę, że jak się nabiegam w pracy to plamienia bardzo sie nasilają i boli dość mocno podbrzusze mimo, że staram się oszczędzać. powiedziałam dziewczynom w pracy i ile mogą to mnie wyręczają w najcięższych czynnościach, ale na dłuższą metę się tak nie da.

Ja też w handlu pracuje,8 godzin stania, dźwiganie. I dlatego jestem na L4,bo brzuch ciągnął...a już 3 straty miałam. Oby Ci szybko zleciało 😌

Ja też w handlu pracuje,8 godzin stania, dźwiganie. I dlatego jestem na L4,bo brzuch ciągnął...a już 3 straty miałam. Oby Ci szybko zleciało 😌
No ja nie chciałam zostawiać dziewczyn przed świętami, bo nikogo na moje miejsce by nie dostały, jest nas 6 i jesteśmy taka zgraną paczka. Umówilysmy się poprostu, że dźwiganie i najcięższe rzeczy one będą robić, a mi zostaje głównie obsługa, sprzątanie itp żebym tylko została do końca tego gorącego okresu swiatecznego.

Dzień dobry 🥰

Ja jestem po kolejnej nocy z przerwa od 1 do 5 bez spania.. pali mnie zgaga jak 💥 jeszcze leżę. W ogóle czytam że wy dom ogarniacie, zakupy sprzątanie a ja to tylko leżę bo mi niedobrze
Jak leżysz to najlepiej na lewym boku- zmniejsza się ucisk na żołądek. A z domowych sposobów polecam migdały, żucie cieniutkiego plastra imbiru lub naturalny ocet jabłkowy. Miałam kiedyś mega problemy ze zgaga, codziennie szklanka wody z łyżka octu jabłkowego i po kilku dniach stosowania zniknęły całkowicie na kilka miesięcy. Jak wracają to znów zaczynam go pić.

Dzień dobry 🥰
Jak samopoczucie dziś?☺️

Cześć! 😊 Dziś na razie w miarę , ja w tym roku też obeszłam się bez większych porządków , oszczędzam się jak mogę. Święta i tak spędzamy u moich rodziców więc w domu cokolwiek ogarnę i tyle. Piękna pogoda się zapowiada planuje zmianę pościeli i wietrzenie domku 😊
Dobrego dnia dla was dziewczyny ⛅

reklama
I jak masz dziś tą wizytę?
Tak mam wzięłam wolne i jadę przed południem już, taki piękny dzień mam nadzieję że przyniesie dobre wieści. Też chciałam wam powiedzieć dziewczyny że mój syn miał ropień na oku i dostał maść i ja mu tą maścią posmarowałam a później czytam w ulotce że przenika przez skórę i działa toksycznie na płód 😨 na wsyztsko trzeba uważać w ciąży. Miałam to na palcu przez sekundę ale jednak niepokój jest

Do góry