reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ja na początku tylko siusiu i spanie. Senność dzienna zamieniła się poranną bezsenność 😱. Dziś wstałam o 5... i 1,5 leżalam i czytałam 🤣, a młody wstał mi o 7:30. Ma niecałe 2 latka ;). Mam na pokładzie jeszcze 2 córy ;)
Czyli masz trójkę dzieciaków i spodziewasz się czwartego?
Wow 😍😘

Mam nadzieje ze tym razem zostanę z Wami na dłużej. Niestety nie zdążyłam w terminie 😥 teraz będę czekać na połówkowe. Obrócone było pupą do mnie 😁 nie chciało się pokazać liczę na to że dowiem się w środę na wizycie 😊
Ja jestem po usg pierwszego trymestru.
Kolejny połówkowe mam na lipiec ale raczej się z mężem nie zdecydujemy jechać taki kawal drogi bo mieliśmy teraz prenatalne u naszej pani doktor i w Warszawie.
Raczej zrezygnujemy z Warszawy ze względu na odległość a to jednak będzie już wyższa ciąża i trochę strach więc połówkowe zrobi nam nasza pani doktor.

A to myślalam, że Ci pisałam 🙈. Tak to moje czwarte bobo i powiem Ci, że jestem happy :)
Może i coś pisałaś ale jestem od nie dawna i jeszcze każdej z Was nie pamiętam dokładnie 😉 uczę się.

Jak to moja pani kierownik mówiła nie raz dzieci i szklanek nigdy za wiele 😉

My zaprzestaniemy na jednym.
Nie jest nam dane mieć więcej dzieciaków a ja więcej razy nie zaryzykuje.

Cześć, mój synek będzie miał 8 lat w grudniu, więc podobna różnica wieku. Powiedziałaś już córce, że będzie miała rodzeństwo? My jeszcze swojemu nie, bo by codziennie pytał, kiedy się urodzi :D
Hej. Moja 8 będzie miała w listopadzie 🙈. Tak dostała od nas paczuszkę ze zdjęciem usg, niebieskim smoczkiem i różowymi skarpetkami bo płeć jeszcze zagadka 😁. Dopiero na drugi dzień do niej dotarło że bedzie straszą siostrą, radość ogromna 😊. Moja nie dopytuje kiedy będzie tylko porównuje wielkościowo brzuchy 😂. Powiedz synowi zobaczysz jak będzie się o Ciebie i dzidzie troszczyć to taaaakie słodkie 😍

reklama
Cześć dziewczyny, tydzień temu odebrałam wynik testu Pappa, w którym ryzyko trisomii 21 wyszło 1:50. Lekarz wykonujący badanie odrazu zalecił amniopunkcję.
Byłam załamana, codziennie płakałam i nie potrafiłam normalnie funkcjonować.
Zaczęłam odmawiać nowennę pompejanska i modlic sie do św. Rity.
Poczytałam jeszcze forum i postanowiłam zrobić test DNA Nifty, w czwartek próbka trafiła do laboratorium a dziś otrzymałam wyniki - niskie ryzyko 1/3567054877.
Dalej się trzęsę 😅

Do góry