reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Hej Anna rozgość się. Jesteś juz pewnie po prenatalnych :), wiesz kto w brzuszku mieszka? Masz już dzieciaczki?
Miłego dzionka
Mam nadzieje ze tym razem zostanę z Wami na dłużej. Niestety nie zdążyłam w terminie 😥 teraz będę czekać na połówkowe. Obrócone było pupą do mnie 😁 nie chciało się pokazać liczę na to że dowiem się w środę na wizycie 😊

reklama
Witaj 🙂 to twoja pierwsza ciąża? Jak się czujesz? Nie dokuczają ci żadne dolegliwości?
Witaj. Mam już córkę jedno poronienie za mną- 3 ciąża. Pierwsze miesiące były fatalne uciążliwe bóle żołądka bez wymiotów straszne zmęczenie bóle podbrzusza mam do dziś. Teraz jest znacznie lepiej ale senność została 😄

Witaj. Mam już córkę jedno poronienie za mną- 3 ciąża. Pierwsze miesiące były fatalne uciążliwe bóle żołądka bez wymiotów straszne zmęczenie bóle podbrzusza mam do dziś. Teraz jest znacznie lepiej ale senność została 😄
Ja na początku tylko siusiu i spanie. Senność dzienna zamieniła się poranną bezsenność 😱. Dziś wstałam o 5... i 1,5 leżalam i czytałam 🤣, a młody wstał mi o 7:30. Ma niecałe 2 latka ;). Mam na pokładzie jeszcze 2 córy ;)

Ja na początku tylko siusiu i spanie. Senność dzienna zamieniła się poranną bezsenność 😱. Dziś wstałam o 5... i 1,5 leżalam i czytałam 🤣, a młody wstał mi o 7:30. Ma niecałe 2 latka ;). Mam na pokładzie jeszcze 2 córy ;)
Przynajmniej nie musiałaś nastawić budzika 😅. Jaka różnica wieku między dziećmi? U Ciebie rano u mnie nocki nie przespane 🙈 wstaje bez powodu i ..nie moge zasnąć 😅 często po 5 godzin w nocy tylo co tu robić żeby reszta spała 😁

Przynajmniej nie musiałaś nastawić budzika 😅. Jaka różnica wieku między dziećmi? U Ciebie rano u mnie nocki nie przespane 🙈 wstaje bez powodu i ..nie moge zasnąć 😅 często po 5 godzin w nocy tylo co tu robić żeby reszta spała 😁
W tym roku najstarsza 12, druga 10 , młody 2 ;)🙈🙉. .. także u mnie wesoło ;)

Jak sie dogadują z młodszym? 😁 według mnie to najlepsza opcja dwójka starszaków takich już "odchowanych"😏 i dwójka maluszków🤩
Są bardzo opiekuńcze i często się z nim bawią. Czesto mu czytają i mnie to cieszy, że chcą z nim spędzać czas, bo jednak różnica duża. Gorzej jest jak ćwiczą na instrumentach to on chce z nimi ;) i muszę go zabierać by spokój miały.

reklama
To miałyśmy bardzo podobne objawy w pierwszych miesiącach tylko u mnie bez boli podbrzusza, ale non stop bolał mnie żołądek, czasem były mdłości i wymioty, ale stosunkowo rzadko, a senność była straszna. U mnie też czasem się ona jeszcze odezwie, ale jest o niebo lepiej 😉

Do góry