reklama
agutek_
Fanka BB :)
Ja za to budzę się jak nigdy po 7 rano..gdzie w ciągu tygodnia do pracy się wręcz nie mogę podnieśćJest chwile po 10, a mi już chce się spać Masakraaa
Poszłabym na jakiś spacer czy coś, ale nawet nie mam siły się ogarnąć…
Sherlook
Mi też Ledwo siedzę.Jest chwile po 10, a mi już chce się spać Masakraaa
Nulka90
Ja tak samo najlepsze jest to, ze budze sie zawsze jakos po 6, nawet w weekendy, wiec ta 10 to dla mnie juz srodek dniaJest chwile po 10, a mi już chce się spać Masakraaa
Mamy piekna pogode wiec jakos sie zebralam i jedziemy nad jezioro na spacer
Goodka
Moderator
Ajjj, to może ja też jakoś zbiorę siły i się ogarnę Ale tak mi się nie chce, że szok Do tego boli mnie głowaJa tak samo najlepsze jest to, ze budze sie zawsze jakos po 6, nawet w weekendy, wiec ta 10 to dla mnie juz srodek dnia
Mamy piekna pogode wiec jakos sie zebralam i jedziemy nad jezioro na spacer
Sherlook
Mnie też boli głowa. Męża też. Ja zaraz idę na spacer nad jezioro plus wymarzone gofry. Ale muszę poczekać do 12, bo dopiero wtedy otwierająAjjj, to może ja też jakoś zbiorę siły i się ogarnę Ale tak mi się nie chce, że szok Do tego boli mnie głowa
Goodka
Moderator
Ale bym sobie zjadła goferka z bitą śmietaną, owockami i orzeszkamiMnie też boli głowa. Męża też. Ja zaraz idę na spacer nad jezioro plus wymarzone gofry. Ale muszę poczekać do 12, bo dopiero wtedy otwierają
Ja czasem w nocy sie budze i nie moge zasnac przez pulsujacy szum w uszach. Brr jakie to jest denerwujace.
A jak cisnienie?
To ty pisalas, ze masz foodtrucki u siebie? Skad jestes?
Sherlook
I taki właśnie będzie ❤❤❤Ale bym sobie zjadła goferka z bitą śmietaną, owockami i orzeszkami
reklama
A przezierność karkową jaką ma Twój maluszek? Tez miałam w piątek i wyszło 2mm, lekarz trochę mnie nastraszył ze mogłoby być niższe ale w normie się mieści wiec już sama nie wiem, a wysłał mnie na PAPPA, według CRL to 13+0 według OM 12+3, CRL 66,7Ja już po prenatalnych. Z OM 11+1, a z USg 12+0, wiec ciaza troche starsza USG wyszlo bardzo dobrze, wszystkie parametry, w tym przepływy są w normie. Dzisiaj oddałam też krew na pappe, ale wynik całościowy będę miała dopiero za tydzień. Miałam spore opóźnienie dzis, bo dwie dziewczyny przede mną musiały po 3 razy wchodzić do gabinetu, bo płody niewspolpracowaly na szczęście u nas poszło gładko. No i prawdopodobnie dziewczynka. Tak też mowila wstępnie moja lekarka tydzień temu zobaczymy czy ta wersja się utrzyma do końca.
Ostatnia edycja: