PasiastyOgon
Moderator
Staram się tu do Was zaglądać, ale jakoś nie mam siły na nic, do tego 3latek daje tak popalić, że mam go dosyć padam....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bidulko już napisałam , musisz zostawić dzieci z tatusiem i wyjść z domu sama. Spacerek dobrze Ci zrobiStaram się tu do Was zaglądać, ale jakoś nie mam siły na nic, do tego 3latek daje tak popalić, że mam go dosyć padam....
U mnie wszyscy co mają wiedzieć to wiedza z objawów to nadal u mnie brak, jedynie czasem czuję jakbym czegos nie pogryzła i kawałek utkwił w okolicy mojego mostka (nie wiem co to jest).
Jednak mam do was pytanie dzisiaj jadłam grilla i był szaszłyk z kurczaka ugryzłam kawałek i było ok a jak ugryzłam kolejny to okazało się że nie był do końca upieczony. Wyplułam ale zastanawiam się czy takie coś może mi zaszkodzić ( nie miałam nigdy toksoplazmozy)
Ja tam ciągle jem wolę to niż uczucie głodu i mdłości. Wczoraj zjadłam dwa obiady pod rząd. I oczywiście w nocy kanapkę i o 4 rano drugą.U mnie to samo. Ostatnie dwa dni były znośne, cieszyłam się na weekend i doopa. Mdli mnie i buja.
Musiałabym wciąż jeść, żeby tego nie czuć.
Kto ma jakiś sprawdzony sposób na przetrwanie?
Ojej tak poduszkę ciążowa mam jeszcze z czasów pierwszej ciazy i to wspaniała rzecz. Jeszcze brzuszka nie było widać a już zaczęłam z niej korzystać.Hej . U mnie dzisiaj 13+4 objawów brak czasem coś zakluje ale wiadomo wszystko rośnie . U nas już prawie wszyscy wiedzą bo widać . Ja polecam detektor . Pierwszy raz może dłużej się szuka ale później przykładam i od razu jest . My sobie tak podsłuchujemy mała co dwa dni . Najlepiej szukać jak jesteś rosruszana bo większe prawdopodobieństwo że maluch śpi i jest w jednym miejscu a nie co chwilę ucieka nie da się tego pomylić z niczym innym jak usłyszycie to będziecie wiedzieć że to wasze bobo. Jeśli ktoś ma problemy ze spaniem że nie może sobie miejsca znaleźć i często się budzi ( nie mówię tu o siusiu siła wyższa) to polecam poduszkę ciążowa rewelacyjny wynalazek . Spie całą noc . I zastanówcie się czy nie kupić dwóch bo mąż może mieć chrapkę na podkradanie pozdrawiam was udanej ciepłej spokojniej smacznej i bez mdłości majówki wam życzę .
O tak, nie ma to jak rodzinne "podaj dalej" przy każdej rozmowie " a słyszałaś, że..."Taaak, nawet u mnie w pracy już wiedzą i naprawdę świetnie to przyjęli . Rzuciliśmy informację w rodzinie i samo idzie w eter .