No to super i jeszcze dzidzia nadgoniła uspokoiłaś mnie trochę że wszystko ok jest mimo braku objawów. No ja już się doczekać nie mogę tej mojej wizyty no ciekawe jak USG będzie robione bo ja mialam tyłozgięcie macicy przed ciążą i niby prostuję się dopiero po jakimś czasie a do tego czasu niby może być gorzej widać przez brzuchByło wspaniale, na początku stres (niepotrzebny), ale zniknął wraz z sekundą zobaczenia maluszka, łzy wzruszenia… jestem zaskoczona widokiem, były tańce, hulańce, podskoki, dzieciątko nawet przecierało rączkami oczka, przewracało się w naszą stronę, rozciągało nóżki, mogłabym tam leżeć bez końca i oglądać…
Ciąża trochę nadgoniła z terminem, zamiast na 2.11 to na 31.10, ale wszystko z czasem się ułoży.
I jak to jest z tym naszym brakiem objawów (?) wystarczy jedynie się cieszyć i czerpać chwile Powodzenia za tydzień, ja będę teraz z utęsknieniem czekać kolejne 4tygodnie…
No i taka ciekawostka, już usg było przez brzuch
reklama
modesty
Fanka BB :)
Mnie dziś
To już miałaś prenatalne?Było wspaniale, na początku stres (niepotrzebny), ale zniknął wraz z sekundą zobaczenia maluszka, łzy wzruszenia… jestem zaskoczona widokiem, były tańce, hulańce, podskoki, dzieciątko nawet przecierało rączkami oczka, przewracało się w naszą stronę, rozciągało nóżki, mogłabym tam leżeć bez końca i oglądać…
Ciąża trochę nadgoniła z terminem, zamiast na 2.11 to na 31.10, ale wszystko z czasem się ułoży.
I jak to jest z tym naszym brakiem objawów (?) wystarczy jedynie się cieszyć i czerpać chwile Powodzenia za tydzień, ja będę teraz z utęsknieniem czekać kolejne 4tygodnie…
No i taka ciekawostka, już usg było przez brzuch
Goodka
Moderator
Ja też mam(albo już miałam ) tyłozgięcie macicy i normalnie udało się zrobić usg przez brzuch w 9 tygNo to super i jeszcze dzidzia nadgoniła uspokoiłaś mnie trochę że wszystko ok jest mimo braku objawów. No ja już się doczekać nie mogę tej mojej wizyty no ciekawe jak USG będzie robione bo ja mialam tyłozgięcie macicy przed ciążą i niby prostuję się dopiero po jakimś czasie a do tego czasu niby może być gorzej widać przez brzuch
Effa89
mój ma prawie 1,5 rokuJa też tak robię bo chce się w końcu poczuć lepiej, dzisiaj moje prawie 6 letnie dziecię dało mi się wyleżeć w łóżku, aż w szoku jestem tak sobie pomyślałam, że chciałabym żeby już było po wszystkim, myślałam że może za 3 lata kolejne ale jakoś nie jestem stworzona do chodzenia w ciąży i chyba już nie dam rady tego przechodzić.
Dziewczyny jak wy karmiac piersią tak szybko zaszłyście w ciążę, ile mają wasze pociechy?
No to pewnie będzie przez brzuch. ZobaczymyJa też mam(albo już miałam ) tyłozgięcie macicy i normalnie udało się zrobić usg przez brzuch w 9 tyg
Paula1997
Zaangażowana w BB
Najzwyklejsze usgMnie dziś
To już miałaś prenatalne?
Prenatalne w piątek
Justyna3210
Ja mam tyłozgięcie i już na poprzedniej wizycie, 8+2, miałam USG przez brzuch i było ładnie wszystko co trzeba widaćNo to super i jeszcze dzidzia nadgoniła uspokoiłaś mnie trochę że wszystko ok jest mimo braku objawów. No ja już się doczekać nie mogę tej mojej wizyty no ciekawe jak USG będzie robione bo ja mialam tyłozgięcie macicy przed ciążą i niby prostuję się dopiero po jakimś czasie a do tego czasu niby może być gorzej widać przez brzuch
Aleksandretta
Moderator
Ja tez z tylozgieciem - po dwóch porodach nadal jest. Mniej jest odczuwalne (okresy już nie tak bolesne jak kiedyś), ale nic się absolutnie nie naprostowało. Taka budowa i już
I ja tylko pierwsze usg nie miałam przez brzuch a każde kolejne już przez brzuch. Lekarz mi mówił ze już spokojnie widać a lepiej „nie grzebać” w szyjce niepotrzebnie.
Moje prenatalne w przyszłym tygodniu. Nerwy są ale liczę tez na takie piękne emocje jak u Was dziewczyny. I tez marzy się mi takie super zdjęcie 3D. Z poprzednich ciąż mam takie oraz filmiki video ale z usg połówkowych.
I ja tylko pierwsze usg nie miałam przez brzuch a każde kolejne już przez brzuch. Lekarz mi mówił ze już spokojnie widać a lepiej „nie grzebać” w szyjce niepotrzebnie.
Moje prenatalne w przyszłym tygodniu. Nerwy są ale liczę tez na takie piękne emocje jak u Was dziewczyny. I tez marzy się mi takie super zdjęcie 3D. Z poprzednich ciąż mam takie oraz filmiki video ale z usg połówkowych.
Aleksandretta
Moderator
Powiedział że wstępnie dziewczynka na początku lekko się rozczarowałam bo mam już ale później stwierdziłam że nawet lepiej
Oj ja marzę o coreczce. Mam już parke (synek starszy, coreczka młodsza) w domu i chciałabym znów córkę. Ale patrząc na objawy (a raczej prawie ich brak) to czuje ze będzie chłopiec
reklama
No ja wolałabym chłopca teraz aby mieć parkę, ale może być córka ważne aby zdrowa tez nie mam żadnych objawówOj ja marzę o coreczce. Mam już parke (synek starszy, coreczka młodsza) w domu i chciałabym znów córkę. Ale patrząc na objawy (a raczej prawie ich brak) to czuje ze będzie chłopiec