U mnie już było widać pęcherzyk w ubiegłą środę. Mam przyjść 6.04, żeby zobaczyć, czy już jest zarodek.A nie za szybko na wizytę? Ja mam 12.4, będzie to 7+1 wg OM. wczesniej Jak dla mnie nie ma sensu iść żeby lekarz kazał przyjść ponownie za tydzien lub jeszcze później.
reklama
M
Myszaaaa
Gość
No to Ok. Ja się nie spieszę i zaczekam do 12 Kwietnia.U mnie już było widać pęcherzyk w ubiegłą środę. Mam przyjść 6.04, żeby zobaczyć, czy już jest zarodek.
Marcia 1983
Fanka BB :)
Fizycznie super. Na początku "ciągnęło" mnie w brzuchu, przestało dzień po plamieniu. Może to było zagnieżdżanie? Oprócz tego jest mi niedobrze, jak jestem głodna i biust mam tkliwy.
Psychicznie - niepewność mnie dobija, ale czekam na USG, żeby zobaczyć, czy pojawił się zarodek.
A u Ciebie jak samopoczucie?
Marcia 1983
To ja mam podobnie. Fizycznie super ale też bardzo się boje. Tez mnie ciągnęło i w sumie w nocy odczuwam najwiecej jak mnie jajnik kuje, ciągnie i piersi. Za to rani jak wstaje to mam uczucie, ze w ciąży nie jestem. Piersi jakby mniejsze i nie bolą. Siusiam częściej. Przez dzień mogalbym nie jeść ale wieczorem dopada mnie głód.
dinozauryniespia1
Zaciekawiona BB
Hej. Nie odezwałam się wczoraj. U mnie biło serduszko. 1,72mm.
Na USG wszystko w porządku dostałam skierowanie na milion badań.
M
Myszaaaa
Gość
Nie martw się, ja przez cała pierwszą ciąże miałam uczucie jakbym nie była w ciąży. Później jak już była widoczna - wiadome ale oprócz tego brzuszka dalej się nie czułam jak w ciąży i teraz mam podobnie.To ja mam podobnie. Fizycznie super ale też bardzo się boje. Tez mnie ciągnęło i w sumie w nocy odczuwam najwiecej jak mnie jajnik kuje, ciągnie i piersi. Za to rani jak wstaje to mam uczucie, ze w ciąży nie jestem. Piersi jakby mniejsze i nie bolą. Siusiam częściej. Przez dzień mogalbym nie jeść ale wieczorem dopada mnie głód.
M
Myszaaaa
Gość
GratulacjeHej. Nie odezwałam się wczoraj. U mnie biło serduszko. 1,72mm.
Marcia 1983
Wierze, ze wszystko będzie dobrze i nie chce nawet źle myśleć ja mam dwóch synów 17 i 11 lat wiec już zapomniałam jak to było z nimi a masz śluz ciążowy ? Bo ja nic nie mam.Nie martw się, ja przez cała pierwszą ciąże miałam uczucie jakbym nie była w ciąży. Później jak już była widoczna - wiadome ale oprócz tego brzuszka dalej się nie czułam jak w ciąży i teraz mam podobnie.
M
Myszaaaa
Gość
No pewnie, dlaczego ma być źle? Mam, podobnie jak w poprzedniej ciąży. Chociaż dla mnie ta ciaza to jak wyrok- nie umiem się cieszyć. Muszę to potraktować jako zadanie do wykonania. 8 długich miesięcy siedzenia w domu.
reklama
Sephinorth
Aktywna w BB
Super wczoraj byłam u lekarza u mnie też już bije serduszko martwia mnie trochę bóle brzucha ale doktorka luteinę przepisała.Hej. Nie odezwałam się wczoraj. U mnie biło serduszko. 1,72mm.
A jest tutaj ktoś z lubelskiego?