reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

A nie za szybko na wizytę? Ja mam 12.4, będzie to 7+1 wg OM. wczesniej Jak dla mnie nie ma sensu iść żeby lekarz kazał przyjść ponownie za tydzien lub jeszcze później.
U mnie już było widać pęcherzyk w ubiegłą środę. Mam przyjść 6.04, żeby zobaczyć, czy już jest zarodek.

reklama
Fizycznie super. Na początku "ciągnęło" mnie w brzuchu, przestało dzień po plamieniu. Może to było zagnieżdżanie? Oprócz tego jest mi niedobrze, jak jestem głodna i biust mam tkliwy.
Psychicznie - niepewność mnie dobija, ale czekam na USG, żeby zobaczyć, czy pojawił się zarodek.
A u Ciebie jak samopoczucie?

To ja mam podobnie. Fizycznie super ale też bardzo się boje. Tez mnie ciągnęło i w sumie w nocy odczuwam najwiecej jak mnie jajnik kuje, ciągnie i piersi. Za to rani jak wstaje to mam uczucie, ze w ciąży nie jestem. Piersi jakby mniejsze i nie bolą. Siusiam częściej. Przez dzień mogalbym nie jeść ale wieczorem dopada mnie głód.

To ja mam podobnie. Fizycznie super ale też bardzo się boje. Tez mnie ciągnęło i w sumie w nocy odczuwam najwiecej jak mnie jajnik kuje, ciągnie i piersi. Za to rani jak wstaje to mam uczucie, ze w ciąży nie jestem. Piersi jakby mniejsze i nie bolą. Siusiam częściej. Przez dzień mogalbym nie jeść ale wieczorem dopada mnie głód.
Nie martw się, ja przez cała pierwszą ciąże miałam uczucie jakbym nie była w ciąży. Później jak już była widoczna - wiadome ale oprócz tego brzuszka dalej się nie czułam jak w ciąży :) i teraz mam podobnie.

Nie martw się, ja przez cała pierwszą ciąże miałam uczucie jakbym nie była w ciąży. Później jak już była widoczna - wiadome ale oprócz tego brzuszka dalej się nie czułam jak w ciąży :) i teraz mam podobnie.
Wierze, ze wszystko będzie dobrze i nie chce nawet źle myśleć😊 ja mam dwóch synów 17 i 11 lat wiec już zapomniałam jak to było z nimi 🙈 a masz śluz ciążowy ? Bo ja nic nie mam.

No pewnie, dlaczego ma być źle? Mam, podobnie jak w poprzedniej ciąży. Chociaż dla mnie ta ciaza to jak wyrok- nie umiem się cieszyć. Muszę to potraktować jako zadanie do wykonania. 8 długich miesięcy siedzenia w domu.

reklama
Do góry