Tak, mi założył jak byłam na wizycie 6t0d jak była widoczna akcja serca.Dziewczyny macie już założoną kartę ciąży? czy Wasi ginekolodzy uzupełniali książeczkę ze wcześniejszych wizyt?
reklama
Sephinorth
Aktywna w BB
Hej ja nie miałam mdłości w obu ciążach zamiast tego w ostatnich miesiącach mega zgagi zwłaszcza z Krzysiem jesc nie mogłam i mało przytyłam xdA są tutaj kobietki bez mdłości? Podobno to też nie do końca prawidłowe, ja ich nie mam… a już 8+5
W takim razie nic innego tylko życzyć Wam dużo przyjemnych i lżejszych poranków
Sherlook
Fanka BB :)
Ja zgagę też mam.Hej ja nie miałam mdłości w obu ciążach zamiast tego w ostatnich miesiącach mega zgagi zwłaszcza z Krzysiem jesc nie mogłam i mało przytyłam xd
Nana_
Ja właśnie też nie mam żadnych mdłości, moje jedyne objawy to brak miesiaczki i bolesne piersi, a jutro kończy się 7tydz. Trochę mnie to niepokoi, bo właściwie to nic nie czuje oprócz lekkiego rozpierania w podbrzuszu, ale to bardzo delikatne. Dobrze, że już jutro wizyta, mam nadzieję, że zobaczę serduszko.
Goodka
Moderator
Też miałam założoną kartę ciąży w 6t3d, jak było widoczne serduszkoTak, mi założył jak byłam na wizycie 6t0d jak była widoczna akcja serca.
Ja również ich nie mam czasem zdarzy się, że mnie lekko zmuli ale to bić takiego. Myślę, że może jeszcze nadejść a może nam udaA są tutaj kobietki bez mdłości? Podobno to też nie do końca prawidłowe, ja ich nie mam… a już 8+5
W takim razie nic innego tylko życzyć Wam dużo przyjemnych i lżejszych poranków
PasiastyOgon
Moderator
Łączę się...Jak mi dziś niedobrzeee
Do tego z jednej strony z boku ciągnie i się martwię czy za dużo roczną noszę, że może nie powinnam karmić itd... ale nie potrafię przestać i młoda nie chce niczego innego niż cyc....
Ostatnia edycja:
maszak
Hejo. U mnie pracowicie . A dziś byłam z młodym w parku i na placu zabaw i jakie dziecko szczęśliwe . Zrobiliśmy zakupy, bo jutro pieczemy ciasto dla tatusia, bo ma urodzinki. Współczuję Wam mdłości .
@Lisa&Zuzia ja chyba też mam spadek mocy dziś. A Ty masz stwierdzoną cukrzycę?
@Paula1997 A kto Ci mówił, że to nieprawidlowe? Tzn brak wymiotów(z tego co wiem to podobno duża zawartość beta hcg na to wpływa). Jeśli nie masz to git. Niektóre kobiety po prostu nie wymiotują, ale mają inne objawy. No i nie każdy objaw musi wystąpić.
@Blondi8 cudowne wieści.
@Aleksandretta niczym się nie stresuj. Ja w tamtym tygodniu też słabiej czułam objawy. No tak w każdej ciąży coraz mniej czasu na przeżywanie jej. Zdrówka dla córci.
@dinozauryniespia1 jak Ty się czujesz? Jak Twoje jedzenie? Mam nadzieję, że czujesz się lepiej i zaczęłaś jeść.
@PasiastyOgon to może spróbuj jej nie nosić .. wiem, że mi łatwo mówić, bo to maleństwo, ale jak Cię boli to musisz troszkè pofolgować.
@Lisa&Zuzia ja chyba też mam spadek mocy dziś. A Ty masz stwierdzoną cukrzycę?
@Paula1997 A kto Ci mówił, że to nieprawidlowe? Tzn brak wymiotów(z tego co wiem to podobno duża zawartość beta hcg na to wpływa). Jeśli nie masz to git. Niektóre kobiety po prostu nie wymiotują, ale mają inne objawy. No i nie każdy objaw musi wystąpić.
@Blondi8 cudowne wieści.
@Aleksandretta niczym się nie stresuj. Ja w tamtym tygodniu też słabiej czułam objawy. No tak w każdej ciąży coraz mniej czasu na przeżywanie jej. Zdrówka dla córci.
@dinozauryniespia1 jak Ty się czujesz? Jak Twoje jedzenie? Mam nadzieję, że czujesz się lepiej i zaczęłaś jeść.
@PasiastyOgon to może spróbuj jej nie nosić .. wiem, że mi łatwo mówić, bo to maleństwo, ale jak Cię boli to musisz troszkè pofolgować.
Goodka
Moderator
Myślę, że brak mdłości to nie powód do obaw Moja mama była 3 razy w ciąży i za każdym razem nie miała totalnie żadnych objawów, czuła się świetnie
Nie to co ja mam wrażenie, że mam wszystkie możliwe objawy oprócz wymiotów, choć jest blisko
Nie to co ja mam wrażenie, że mam wszystkie możliwe objawy oprócz wymiotów, choć jest blisko
reklama
PasiastyOgon
Moderator
@maszak tak, mąż przejął dzieci po pracy, a ja się teraz położyłam. Oczywiście w ruch internet i już się naczytałam głupot, łącznie z ciążą pozamaciczną... niech ktoś zablokuje mi internet... wizyta dopiero w czwartek...
Z tego co pamiętam to w 2 ciąży też miałam kłucia i ciągnięcia po bokach na początku ciąży i to były więzadła. Teraz też objawy pasują, bo ciągnie i kłuje przy kaszlnięciu, kichnięciu, wstawaniu itd. Jak chodzę, leżę to już nic nie boli.
Z tego co pamiętam to w 2 ciąży też miałam kłucia i ciągnięcia po bokach na początku ciąży i to były więzadła. Teraz też objawy pasują, bo ciągnie i kłuje przy kaszlnięciu, kichnięciu, wstawaniu itd. Jak chodzę, leżę to już nic nie boli.