olenka201
Fanka BB :)
Tak ale bardzo się cieszę choć dopóki nie będzie serduszka to nie umiem się cieszyć.Cześć! To będziesz miała wesołą gromadkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ale bardzo się cieszę choć dopóki nie będzie serduszka to nie umiem się cieszyć.Cześć! To będziesz miała wesołą gromadkę
jedteśmy w tym samymi wieku i mamy dzieci w tym samym wieku chyba będzie sporo wspólnych tematówJa mam 32 lata (we wrześniu 33 kończę), a w domku 15 miesięczna córeczka w poprzedniej ciąży miałam straszne mdłości i wymioty do 11 tygodnia (schudłam aż 4kg) a tak poza tym to tylko bóle krzyżowe miałam a w tej póki co czasem mnie mdli i tyle
Wita się rocznik 90 z 3latkiem i roczniakiemjedteśmy w tym samymi wieku i mamy dzieci w tym samym wieku chyba będzie sporo wspólnych tematów
Ooo a z którego twoje dzieckojedteśmy w tym samymi wieku i mamy dzieci w tym samym wieku chyba będzie sporo wspólnych tematów
No ja piłam kilka szklanek bo mam herbapolu malinowa, ale w pierwszej ciąży też piłam i nic dziecku nie było ale teraz jak wiem to nie będę picDopiero z Twojego posta dowiedziałam się że nie można hibiskusa w ciąży całe szczęście nie lubię go w herbatkach, ale czasem się zdarzy....
Ja miałam w poprzedniej ciąży pessar. To mniej inwazyjna metoda, przynajmniej tak twierdzi mój ginekolog.Któraś dziewczyna pytala o problemy z szyjka macicy ja miałam w każdej ciąży zakładany szew. I teraz pewnie też mi założą.
WitamyHej ja też was sledze od jakiegoś czasu i dziś jestem po wizycie widac pęcherzyk za tydzień mam przyjść znowu., może coś już będzie widać stracha mam trochę bo 3 ciąża będzie i 3 cc będzie, dodatkowo 4 latek i roczniak na pokładzie oba mamusiowe
A co takiego robi Hibiskus?Podobno rooibos jest dobra w ciąży. Uwaga na herbatki smakowe bo mają często hibiskus.