reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Dziękuję! Wciąż nie mogę się cieszyć w 100proc ale już biorę progesteron wiec i głowa spokojniejsza i plamienia mniejsze. Teraz tylko czekać na usg.

Wy już chyba prawie wszystkie po pierwszym usg, nie?

Są tu jakieś dziewczyny które nie mieszkają w Poslce ? 🙂
Ja mam USG chyba tak samo jak Ty, 6.04 😉 też wole iść jak już będzie coś więcej widać

reklama
Ja mam USG chyba tak samo jak Ty, 6.04 😉 też wole iść jak już będzie coś więcej widać
Ja na pierwszym usg byłam 6+0 i biło już serduszko, ale wiedziałam że owu była 14 lutego ♥️🌷 mam książkowe cykle 28 dni. A nawet długość zarodka odpowiadała 6t2d. Teraz w poniedziałek idę jeszcze raz i to będzie 8t0d. To moja czwarta ciąża a niestety dwie poprzednie stracone... Więc chciałam po prostu troszkę częściej kontrolować tak do 12 tygodnia :-)

Ja na pierwszym usg byłam 6+0 i biło już serduszko, ale wiedziałam że owu była 14 lutego ♥️🌷 mam książkowe cykle 28 dni. A nawet długość zarodka odpowiadała 6t2d. Teraz w poniedziałek idę jeszcze raz i to będzie 8t0d. To moja czwarta ciąża a niestety dwie poprzednie stracone... Więc chciałam po prostu troszkę częściej kontrolować tak do 12 tygodnia :-)
U mnie 6.04 będzie 6+4, owulacja mi się przesunęła lekko ale tez licze że już będzie wszystko co ma być 🤞🤞❤️

Mam nadzieję, że będzie dobrze 🤗 dla mnie najgorsze było czekanie właśnie na pierwszą wizytę 🤭 test mi wyszedł 4 dni przed spodziewaną miesiączką w 24dc, ale później miałam tylko więcej czekania 😆
Dla mnie najgorszy był ten tydzień sprawdzania 3 razy bety i progesteronu i plamień... po pierwszej becie uslyszalam ze nic z tego nie bedzie 🤷🏽‍♀️ Teraz jestem nadwyraz spokojna 🙂 zobaczyny czy tak samo będę mówić za kilka dni 😂

Życze wam dziewczyny aby wszystko było w porządku:) łatwo mówić ale trzeba myśleć pozytywnie albo zająć myśli czym innym:) sama też czekam do następnego usg na zarodek:)

Dziękuję! Wciąż nie mogę się cieszyć w 100proc ale już biorę progesteron wiec i głowa spokojniejsza i plamienia mniejsze. Teraz tylko czekać na usg.

Wy już chyba prawie wszystkie po pierwszym usg, nie?

Są tu jakieś dziewczyny które nie mieszkają w Poslce ? 🙂
Ja mieszkam w Danii ☺️

Hej dziewczyny. U mnie remont sypialni i totalnie nie wyrabiam. Głowa znów boli :( :/...
@Lisa&Zuzia bardzo mi przykro. Trzymam kciuki za ta to maleństwo.
@MPAnia no kurczę jedź wcześniej z wynikami lub choć konsultacja, bo pewnie musisz coś dostać.
@Sherlook myśl pozytywnie. Choć wiem, że się martwisz, ale plamienia się zdarzają(ja w poprzedniej też plamiłam w 5 i 14 tyg i była to u mnie krew co prawda nie było jej dużo, ale wszystko skończyło się dobrze).

reklama
A jeszcze zapytam czy są ty mamy 2 i więcej dzieci jak sobie dawałyście radę z kolejnym maluszkiem? I czy są tutaj w wikeu 34-35 lat? I czy któraś po cięciach? Jak się czułyście i jak czujecie?

Do góry