reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny paracetamol można chyba na gorączkę w ciąży. Ale z umiarem i najlepiej potwierdzić z lekarzem. Domowe sposoby to napary z lipy albo z czarnego bzu. Bardzo dobrym naturalnym antybiotykiem jest czosnek. Możecie sobie tez zrobić syrop z czosnku i z cebuli.

Ja swojego 2latka też podnoszę 14.5kg bo nie mam wyjścia.. też zakaz współżycia. A miałaś gorączkę? Ja czuję że się rozkręca i nie wiem co robić, boję się brać leki ale gorączką na początku to też źle
Właśnie z tym noszeniem.... z moją pójdę na bilans w czwartek po roczku to się dowiem ile waży... ale nie mam opcji i kilkanaście razy dziennie (jeśli nie więcej) muszę ją podnieść.... 🤷‍♀️
Staram się sobie mówić, że co ma być to będzie i nie wszystko ode mnie zależy, muszę jakoś z dwójką maluchów funkcjonować...

reklama
Ja swojego 2latka też podnoszę 14.5kg bo nie mam wyjścia.. też zakaz współżycia. A miałaś gorączkę? Ja czuję że się rozkręca i nie wiem co robić, boję się brać leki ale gorączką na początku to też źle
No ja się przestraszyłam, na spacery bez wózka chodzimy a już miałam sytuację, że drogę powrotną musiałam nieść :/ powoli poznaję co to bunt 2 latka 🤭
Miałam 37,7 ale ja przy takiej temperaturze wymiękam ( zwykle mam ok 36 albo i mniej).
Pamiętaj najważniejsze żeby nie doprowadzić do gorączki czyli powyżej 38. Na pewno bezpieczniej jest wziąć apap.
Ja z tej swojej ostrożności brałam połówkę jak dla dziecka 💁
Ale lepiej wziąć skuteczna dawkę niż mieć gorączkę!

Do góry