U
użytkownik 210398
Gość
Dziewczyny mam moje Serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5t5d, widać jak bije serce 122/min, bez cech odklejania. Wszystko puka w rytmie cza-cza luteinę mam dwa razy dziennie na wszelki wypadek, witaminy i uważać na siebie. Nie wiedziałam, że luteina jest bezpłatna??Dziewczyny mam moje Serduszko
Tak, luteina w ciazy jest bezpłatna5t5d, widać jak bije serce 122/min, bez cech odklejania. Wszystko puka w rytmie cza-cza luteinę mam dwa razy dziennie na wszelki wypadek, witaminy i uważać na siebie. Nie wiedziałam, że luteina jest bezpłatna??
Tak, luteina w ciazy jest bezpłatna
Wow, szybko widać. Jakieś wskazania do luteiny miałaś?5t5d, widać jak bije serce 122/min, bez cech odklejania. Wszystko puka w rytmie cza-cza luteinę mam dwa razy dziennie na wszelki wypadek, witaminy i uważać na siebie. Nie wiedziałam, że luteina jest bezpłatna??
Wow, szybko widać. Jakieś wskazania do luteiny miała
Pierwszą ciążę poroniłam samoistnie, zapobiegawczo dała. Do tego Actifoiln i Prenatal Uno.Wow, szybko widać. Jakieś wskazania do luteiny miałaś?
2 dni po spodziewanej @, bo coś mnie tknęło, ale kompletnie nie mam pojęcia co kiedy jak i gdzie, na betę poszlam bo kolezanka mnie namówiła na tą co będę szla w poniedziałek również, będę pisać jaka wyjdzieEkstra gratulacje testowałaś przed czy po terminie @?
Według aplikacji 02.11gratuluje na kiedy Ci termin wychodzi??
Gratuluje kochana5t5d, widać jak bije serce 122/min, bez cech odklejania. Wszystko puka w rytmie cza-cza luteinę mam dwa razy dziennie na wszelki wypadek, witaminy i uważać na siebie. Nie wiedziałam, że luteina jest bezpłatna??
Gratuluję ❤❤5t5d, widać jak bije serce 122/min, bez cech odklejania. Wszystko puka w rytmie cza-cza luteinę mam dwa razy dziennie na wszelki wypadek, witaminy i uważać na siebie. Nie wiedziałam, że luteina jest bezpłatna??
Gratulacje !!5t5d, widać jak bije serce 122/min, bez cech odklejania. Wszystko puka w rytmie cza-cza luteinę mam dwa razy dziennie na wszelki wypadek, witaminy i uważać na siebie. Nie wiedziałam, że luteina jest bezpłatna??