Karola270984
Fanka BB :)
ja teraz jakbym w ciąży nie byłacycki trochę bolą a tak to dobrzeKarola jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja teraz jakbym w ciąży nie byłacycki trochę bolą a tak to dobrzeKarola jak się czujesz?
Cycki dają czadu, a niby takie milutkieja teraz jakbym w ciąży nie byłacycki trochę bolą a tak to dobrze
a ty jak tam??Cycki dają czadu, a niby takie milutkie
Dobrze cycki, spanie, sikanie i tak się kręcia ty jak tam??
Cześć spokojnie wszystko będzie dobrze!Cześć dziewczyny, mam nadzieję że dołączę do was na 9 miesięcy a nie na tydzień czy dwa Pierwszy pozytyw wczoraj 10dpo,wrzucam zdjęcia z dziś..na betę idę w poniedziałek i w środę..trzymajcie kciuki,bardzo boję się biochemu lub kolejnego poronienia
będzie okCześć dziewczyny, mam nadzieję że dołączę do was na 9 miesięcy a nie na tydzień czy dwa Pierwszy pozytyw wczoraj 10dpo,wrzucam zdjęcia z dziś..na betę idę w poniedziałek i w środę..trzymajcie kciuki,bardzo boję się biochemu lub kolejnego poronienia