reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ale to chyba przy prywatnych porodach. No bo wiesz nie rodzisz jako jedyna, dzieci do zbadania po porodzie jest dużo. Kangurowanie na sali porodowej na bank nie trwa 2h. Dają Ci maluszka byś się przywitała 🥰, potem badanie jego Ciebie i na salę. Niestety tak to już jest, że salę porodową trzeba zwolnić :/. Jednak życzę Nam by było bez pośpiechu :).
Jeśli chodzi o personel i prawa, ja nigdy nie narzekałam, ostatnio miałam cudowna położną(mam znajomą w tym szpitalu- ona byc nie mogła, ale była jej koleżanka i miałam warunki jak przy prywatnym :)).
No ja się nie zgodzę bo ja mialam te 2h. I wagę i długość też dopiero potem sprawdzili. Teraz dlatego też będę jechać do szpitala 1,5h bo mi zależy na jakości porodu.

reklama
Ja mam taki gruby pajacyk z kapturem (taki na spacery, jakby kombinezon), więc chyba małego w to ubiorę, i kocyk. Jakby miało być ciepło, to kocyka chyba nie będę potrzebowała, bo ten kombinezon raczej zimowy. Do domu blisko, w samochodzie będzie ciepło, raczej nie zmarznie. Chyba tak może być. Pod kombinezon to normalnie pajacyk i czapeczka.

Mnie się mylą nazwy tych wszystkich ciuszków 🙈
Jak zimowy kombinezon to może być za gruby do fotelika. Zwróć na to uwagę

reklama
Do góry