reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

U mnie całkiem nieźle 🙂 pogoda idealna, słonecznie, ale nie upalnie, więc od razu inaczej się człowiek czuje 😉 mam do zrobienia obiad - planuję tagliatelle w sosie curry z suszonymi pomidorami i kurczakiem, a jutro moja młodsza ma urodziny i upiekłam już biszkopt na tort na małe przyjęcie w niedzielę 🙂 zabieram się też za to, czego bardzo nie lubię, czyli sprzątanie 🙈 i ostatnio wróciłam też do szydełkowania w wolnych chwilach, mam już w planie kilka rzeczy do zrobienia 🙂
Wzięłam szydełko do szpitala 😁 ale ja się dopiero uczę.

reklama
Ja szydełka tylko mam ;). Kiedyś próbowalam, ale do szydelka akurat cierpliwości mi brak(na szczeście moja teściowa ma mega zdolne łapki i robi dla mnie- a raczej moich lalek sweterki, bolerka, czapy i szaliki ;). No i dla dzieci czapy i przytulaki :)). Trzymam za Wasze postępy kciuki :).

Ja podstawy umiem, ale chciałabym nauczyć się szydełkować maskotki i bardzo też podobają mi się chusty, czapki 🙂
Ja mam na koncie takie maleństwa, ale niewiele więcej 🙂 nie umiem czytać schematów, więc robię z you tube, jest taki fajny kanał Aurelia Myszka Szara.

Załączniki

• 20220129_123630.jpg
    20220129_123630.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 35
  • 20211222_140225.jpg
    20211222_140225.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 31
Ja mam na koncie takie maleństwa, ale niewiele więcej 🙂 nie umiem czytać schematów, więc robię z you tube, jest taki fajny kanał Aurelia Myszka Szara.
Piękne 🙂 słyszałam o tym kanale, ale jeszcze nie miałam okazji się w nim rozejrzeć 😉 co do schematów to część odczytamy, ale niektóre też sprawiają mi trudność

U mnie całkiem nieźle 🙂 pogoda idealna, słonecznie, ale nie upalnie, więc od razu inaczej się człowiek czuje 😉 mam do zrobienia obiad - planuję tagliatelle w sosie curry z suszonymi pomidorami i kurczakiem, a jutro moja młodsza ma urodziny i upiekłam już biszkopt na tort na małe przyjęcie w niedzielę 🙂 zabieram się też za to, czego bardzo nie lubię, czyli sprzątanie 🙈 i ostatnio wróciłam też do szydełkowania w wolnych chwilach, mam już w planie kilka rzeczy do zrobienia 🙂

Poproszę czapeczkę dla mojej córeczki 😍😍

O kurde to nie widać, że się uczysz, śliczne. Ja jestem team maszyna do szycia ;). Ręcznie robię tylko rzeczy w filcu, ale to na potrzeby dzieci. Karuzelka nad łóżeczko, girlanda, jedzenie do zabawy takie pierdółki ;)

Załączniki

• IMG_20200421_115408_619.jpg
    IMG_20200421_115408_619.jpg
    298,1 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_20190321_204622_040.jpg
    IMG_20190321_204622_040.jpg
    392,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry