Anna199
Fanka BB :)
Co to łożysko oznacza ? Jakies problemy czy cos z maluszkiem? Zazdroszczę tych 2kg u mnie na liczniku ok +8kg
Witaj co do pessaru mam 3.6cm ale szyjka skracała się z wizyty na wizytę więc stwierdziła że bezpieczniejsze będzie założenie niż ryzyko,dokuczał mi od początku ciąży ból podbrzusza co też ją martwiło. Mały chyba jest leniwy chociaż zastanawiam się czy wczoraj nie dał o sobie znać . Zazdroszczę że Twoj maluszek już się odzywa . Dzien taty to super data na poznanie płci . Po glukozie do picia stwierdza się cukrzyce czy z badan krwi będzie wiadomo?
Hejo. Cieszę się, że syncio rośnie. Ruchy na dniach poczujesz . Na początku one są delikatne, że można je przeoczyć. Ja to już wiem jak to czuć to już kilka tyg czuję. Na początku sporadycznie, teraz 2-3 razy w ciągu dnia.
A jaką masz szyjkę, że Ci założyli? Ja w poprzedniej miałam zagrożenie i mniej ruchu, ale przy dzieciach to niemożliwe... skróciła mi się do 2,4cm, a potem wydłużyła.
U mnie nadal 1kg mniej, ale ja miałam po covidzie trochę nadprogramowych kg(aż 5), teraz jestem na diecie cukrzycowej dlatego waga stoi. Brzusio rośnie, maluszek się odzywa więc jestem spokojna. Wizytę mam w dzień taty, może wkońcu się dowiem, bo już większość wie hihi.
@Józia89. Super, że ze zdjęc jesteś zadowolona . Albumy kup teraz i wypełniaj kadrami, bo jak dzidziuś się urodzi, to nie bęfziesz mieć czasu . Ja dla każdego malucha(co prawda jeszcze dla młodego nie zaczęłam )... robię taki album miesiac po miesiacu z notatką co umiało i tak do 2 lat, a potem już tylko zdjęcie na każdy rok życia i dostaną na 18 .
Witaj co do pessaru mam 3.6cm ale szyjka skracała się z wizyty na wizytę więc stwierdziła że bezpieczniejsze będzie założenie niż ryzyko,dokuczał mi od początku ciąży ból podbrzusza co też ją martwiło. Mały chyba jest leniwy chociaż zastanawiam się czy wczoraj nie dał o sobie znać . Zazdroszczę że Twoj maluszek już się odzywa . Dzien taty to super data na poznanie płci . Po glukozie do picia stwierdza się cukrzyce czy z badan krwi będzie wiadomo?