reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Mi mój powiedział już w 11 tyg, zresztą sama z nim widziałam ;), ale to dość wcześnie. Niedawno śniło mi się, że dziewczynka, czyli chyba o tym marzę ;).
Oby się spełniło Twoje marzenie 😘
Ja o tym jeszcze nie myślę.
W zeszłym roku straciliśmy chłopców bliźniaków.
Po tylu przejściach to nie w głowie mi jaka będzie płeć tylko marze żeby było zdrowe ❤

reklama
Na badaniach prenatalnych pani doktor nie mówiła a ja się nie spytałam bo byłam tak rozstrzesiona że nawet o tym nie pomyślałam.
Na kolejnej wizycie pani doktor wspomniała o płci akurat mąż był ze mną na wizycie ale powiedziała że 99 % bo dzieciak nie współpracował i sporo fikal jak również się odwracał.
Myślę że na tej wizycie pani doktor będzie pewniejsza
Strzelam -dziewczynka?
Ja bym wolała dziewczynkę, zresztą córy też bo wychowanie ich było mega łatwe, a z chłopcem jest inaczej ;). Jednak dobrze by było jakby chłopak był to by miał kompana :).

Ja dobrze. Wczoraj mnie bardzo brzuch bolał, ale dziś jest już bardzo ok :). A Ty jak?
Bierzesz nospe i magnez?

Ja mam brak objawów ciążowych 😉
Tylko tyle że w nocy i nad ranem bolą mnie piersi.
Nie wymiotuje nie mam mdłości bólów jako takich też brak ale ja biorę 3 x 1 nospe i magnez profilaktycznie.

Bierzesz nospe i magnez?

Ja mam brak objawów ciążowych 😉
Tylko tyle że w nocy i nad ranem bolą mnie piersi.
Nie wymiotuje nie mam mdłości bólów jako takich też brak ale ja biorę 3 x 1 nospe i magnez profilaktycznie.
Magnez biorę... nospy nigdy nie brałam. Jedynie apap jak mnie cały dzień głowa boli. Ja też nie mam objawów oprócz senności no i od tyg znów mnie piersi bolą ;).

Hej dziewczynki. Ja dziś paszporty odbierałam :) i zsbrałam córę, bo baletki trzeba było kupić :). A potem obiadek na mieście, jaki ten żurek był pyszny 🤭. I nawet cukier po nim idealny. A jeszcze załapalyśmy się na wystawę aparatów fotograficznych 😁 . No vudowny dzień.

Dziewczynki jak Wasze badania? Piszcie, bo się tu martwię o Was. Ja mam wizytę 26 i mam nadzieję, że to małe cudo pokaże co tam ma;). Już sama nie wiem czy się nastawiam na konkretną płeć czy nie 🤔

Ja też mam wizytę 26 😁
U mnie w pierwszej ciąży też wiedziałam w 11 tygodniu, że będzie chłopiec, później na prenatalnych się potwierdziło no i urodził się chłopak 😉
Ja tez mam wizyte 26 😁 i licze ze w koncu dowiemy sie, co tam sie kryje miedzy nogami 😆 ostatnio na prenatalnych lekarka widziala i chlopca i dziewczynke, starala sie bardzo ale potem maluch przestal wspolpracowac i sie chowal 😅 ja bym wolala dziewczynke i bardzo na to licze, chociaz gdzies tam mam przeczucie, ze moze byc jednak chlopak. Moj maz tez chcialby coreczke ale cierpliwie mi tlumaczy, ze przeciez nie mamy na to wplywu i zebym sie nie nastawiala na zadna plec 🙂

reklama
Ja tez mam wizyte 26 😁 i licze ze w koncu dowiemy sie, co tam sie kryje miedzy nogami 😆 ostatnio na prenatalnych lekarka widziala i chlopca i dziewczynke, starala sie bardzo ale potem maluch przestal wspolpracowac i sie chowal 😅 ja bym wolala dziewczynke i bardzo na to licze, chociaz gdzies tam mam przeczucie, ze moze byc jednak chlopak. Moj maz tez chcialby coreczke ale cierpliwie mi tlumaczy, ze przeciez nie mamy na to wplywu i zebym sie nie nastawiala na zadna plec 🙂
No tak to jest z tą płcią. Co ma być to już jest :). I kochać będziesz tak samo 🥰 czy to dziewczynka czy to chłopiec.

Do góry