A jak Twoje dzieci zareagowały na szczepienie na meningokoki? Bezobjawowo czy miały gorączkę po szczepieniu?
Byla goraczka i opuchniete udo, w ktore dostala szczczepionke. Pierwsza dawka byla najgorsza. Kolejna juz lzej zniosla.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak Twoje dzieci zareagowały na szczepienie na meningokoki? Bezobjawowo czy miały gorączkę po szczepieniu?
U nas też przed Wielkanocą bardzo dużo dzieci było przeziębionych i podobnie jelitówka panowała, przed majówką także dużo przeziębień było, ale i pogoda była taka, że wcale się nie dziwię, że te dzieciaki tak łapało.@natin77 mój też bardzo dobrze zniósł pójście do przedszkola i dużo nie choruje. Ostatnio covid w grudniu, no i teraz jelitówka+przeziębienie. Ale to 3/4 przedszkola miało.
Dziewczyny nie wiem jak mam dołączyć do grupy kobiet
Proszę o dopisanie mnie do grupy.kochana dopisz i mnie
Nie szczepiłam ani jednej, ani drugiej i jak do tej pory je omijały, a nawet ostatnio panoszyła się u nas w szkole.A szczepiłyście dzieci na rotawirusy? Zastanawiam się czy to coś pomaga i wtedy dziecko faktycznie nie łapie tych jelitowek. Macie doświadczenie?
Z tego co widzę to wcześniej nie udzielałaś się u nas na forum, więc nie wiem czy powinnaś zostać dodana, skoro nic o tobie nie wiemy, a jednak grupa prywatna wymaga jakiegoś zaufania do pozostałych członkówProszę o dopisanie mnie do grupy.
No właśnie ja też nie szczepiłam i zastanawiam się czy to pomaga. Ale widzę, że to po prostu nie ma regułyNie szczepiłam ani jednej, ani drugiej i jak do tej pory je omijały, a nawet ostatnio panoszyła się u nas w szkole.
Proszę o dopisanie mnie do grupy.