reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

@Sherlook wszystkiego cudownego!!! Przede wszystkim zdrówka i siły oraz spokojnej ciąży😘

@maszak ta olka należała - wypowiadała się kilka razy jakoś na początku. Ja ją pamiętam. Ale ogólnie wszelkie off-topy są tu nam nie do końca potrzebne. No i po co zupełnie obce osoby, które tu nigdy nie napisały nawet słowa a nas obserwują maja czytać o naszych prywatnych sprawach. Domyślam się tez ze wiele z nas nie jest bardzo aktywnych właśnie dlatego, ze forum jest publiczne.

reklama
Ja w sobotę idę na biopsję tarczycy, jest guzek 2 cm, unaczyniony i endokrynolog kazała sprawdzić. Niby to nic strasznego, ale trochę strachu jest. Nigdy nie miałam problemów z tarczycą, jakichś objawów czy coś.

reklama
Ja robilam i usg i krew. Razem zaplacilam 450 zl.
Kurcze, jakieś wyjątkowo drogie miejsce znalazłam 🤔 niby na dziecku nie można oszczędzać, no ale bez przesady, komunię chrześniaczki mam pod koniec maja, na ferrari muszę zbierac 😅 (żarcik, ale jak widzę co znajomi na komunię kupują to mi się włos ma głowie jeży🙈)

Do góry