reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Jestem już po wizycie, póki co wszystko w porządku. Bąbel ma 1,82cm, serduszko szybko mu bije, mózg jest, płyny mózgowo rdzeniowe w porządku. Za dwa tygodnie kolejna wizyta i wtedy założymy kartę ciąży, lekarz mówi że zakłada jak ma 100% pewności że się dobrze rozwija, a ja poroniłam ostatnio w tych okolicach 8 tygodnia więc zaczekamy. Niby się cieszę ale dalej się boje 🙈 babie nie dogodzisz 🤣
Termin z USG zrównał się z tym z miesiączki, więc to chyba dobrze, bobo nadgonilo 😁 Zobacz załącznik 1387504
Cudownie ❤️❤️❤️
Żeby u mnie też było dobrze i żeby mały też nadgonił.

Jestem już po wizycie, póki co wszystko w porządku. Bąbel ma 1,82cm, serduszko szybko mu bije, mózg jest, płyny mózgowo rdzeniowe w porządku. Za dwa tygodnie kolejna wizyta i wtedy założymy kartę ciąży, lekarz mówi że zakłada jak ma 100% pewności że się dobrze rozwija, a ja poroniłam ostatnio w tych okolicach 8 tygodnia więc zaczekamy. Niby się cieszę ale dalej się boje 🙈 babie nie dogodzisz 🤣
Termin z USG zrównał się z tym z miesiączki, więc to chyba dobrze, bobo nadgonilo 😁 Zobacz załącznik 1387504
Super, wszystko książkowo 😍 cudne bobo🥰

To ja tez się pochwałę moim maluchem 💚
Albo sobie coś wmawiam, albo widzę tam już mini rączki i nóżki 😍

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 60
Witajcie
mam termin na prenatalne 9.05 i idę do tego sanego lekarza co z wcześniejszym 🥰. Bardzo się ciesze, bo on wszystko wnikliwie ogląda i do tego komentuje.
@Madame83 kochana trzymam za Ciebie kciuki.mysisz zaufać lekarzom bo my się nie znamy aż tak. Ale prawda jest tak, że cierpisz i musisz zadbać o siebie i dzieciątko. Nie Ty pierwsza mialabyś zabieg. Wierze, że wszystko będzie dobrze.
@Ainais bardzo się ciesze, że jest ok :). Trzynam kciuki za wizytę.
@PasiastyOgon u Ciebie to raczej brzmi jak rota ... bo nawet przy wodzie Ci niedibrze bidaku. Oby szybko przeszło
@Kaasiek_96 naprawde nie sugerujcie się usg, to wszystko zależy od pomiarów jaki tydzień wychodzi. Ostatnia om i z niej termin jest właściwy. A w apce od miesiączki liczy Wam z Waszego dnia cyklu, lekarz zakłada, że cykl ma 28 dni stad też różnie pokazuje.
@Sherlook @Justyna3210 z każdym dniem ciąża jest starsza więc i objawy mniejsze.
@mart_88 no niestety krzywa przed Tobą.. ja też idę albo jutro albo w poniedziałek 🙈
Ja się nie do końca zgodzę że termin zawsze z om bo jak mój cykl trwał prawie 40 dni, to by mi zupełnie zakłamało termin i straszyło że dziecko za małe a później że ciąża przenoszona i wywoływać trzeba

@PasiastyOgon raczej nie ciąża. W tamtej jak wymiotowałam to suchym chlebem, nie wiedzialam że tak się da. A to było w trakcie jedzenia, jak coś z głębokości, jakieś soki trawienne to już wirus raczej

reklama
Do góry