reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Nie mam jej tego za złe, to nie tak, że mnie wyśmiewała. Była trochę jak taki trener, który zagrzewa swoich zawodników do walki 😀 i ja tak naprawdę nie chciałam tej cesarki, marzyłam, żeby urodzić sn, skoro już zaszłyśmy tak daleko. Tylko chciałam, żeby się skończył ten ból. I ona widziala, że poród postępuje i nie ma sensu robić cc.

@MamaM. Zazdroszczę wszystkim dziewczynom, które potrafią podejść w taki "duchowy" sposób :) ja mialam na ścianach jakieś napisy w stylu "możesz wszystko" i mnie denerwowały xD
Jak miałam kryzys to pytałam, czy mogą jakoś go już wyciągnąć.
A potem się okazało że Kuba się zaklinował i naprawdę muszą mu pomóc wyjść. I żadne napisy nic by mi nie pomogły 😝

reklama
Mąż młoda karmi i chyba odleci w sensie młoda 🤪❤️

Dzisiaj figle były ma macie piankowej.
Podobało się młodej ❤️❤️ ale co piękne długo nie trwa 🤪🤪 i zrobiliśmy wycieczkę po domku 🤪🤪
Jak usnie to na spokojnie zjemy drugie danie a jak nie to najpierw zjem ja a później mąż No chyba że da się odłożyć do łóżeczka/ maty na matę piankowa.
Bo zwykle jak jemy to jest mega ciekawa i się upomina czemu ona jest tam ( np mata) a my jemy 🤪🤪

Jak Wam niedziela mija ?

Mąż młoda karmi i chyba odleci w sensie młoda 🤪❤️

Dzisiaj figle były ma macie piankowej.
Podobało się młodej ❤️❤️ ale co piękne długo nie trwa 🤪🤪 i zrobiliśmy wycieczkę po domku 🤪🤪
Jak usnie to na spokojnie zjemy drugie danie a jak nie to najpierw zjem ja a później mąż No chyba że da się odłożyć do łóżeczka/ maty na matę piankowa.
Bo zwykle jak jemy to jest mega ciekawa i się upomina czemu ona jest tam ( np mata) a my jemy 🤪🤪

Jak Wam niedziela mija ?
Działania na ułamkach dziesiętnych. Kto pamięta dzielenie ułamków dziesiętnych ?

reklama
Do góry