Tak, trojki po czworkach, ja przy starszym myslalam, ze ida "po kolei" i smarowalam mu dziasla mascia zaraz za dwojkami a wyszly czworki aj ja-mloda matka nie przeczytalam wszystkiegoA przełyka normalne porcje czy może za mało gryzie i łyka zbyt duże? Ewentualnie sprawdź, czy mu się gardełko nie zaczerwienia...
A co do zębów, to trójki podobno w normalnym biegu wychodzą po czwórkach
reklama
Ja się na to nigdzie też nie natknęłam w słowie pisanym, to sąsiadka mnie uświadomiła pierwsze co pomyślałam to "co ona gada? Przecież to dziwne, że nie po kolei" ale zaraz mi ktoś inny potwierdził, że tak jest i potem widziałam przynajmniej z dwa dzieciaczki, które miały 1,2,4 a zamiast 3 - dziuryTak, trojki po czworkach, ja przy starszym myslalam, ze ida "po kolei" i smarowalam mu dziasla mascia zaraz za dwojkami a wyszly czworki aj ja-mloda matka nie przeczytalam wszystkiego
Oczywiście zdarzają się wyjątki, któraś z mam tutaj bodajże ma małego "wampirka"
Wampirek to u mnie ale jedynki górne już się pojawiły. Chociaż był to uroczy momentJa się na to nigdzie też nie natknęłam w słowie pisanym, to sąsiadka mnie uświadomiła pierwsze co pomyślałam to "co ona gada? Przecież to dziwne, że nie po kolei" ale zaraz mi ktoś inny potwierdził, że tak jest i potem widziałam przynajmniej z dwa dzieciaczki, które miały 1,2,4 a zamiast 3 - dziury
Oczywiście zdarzają się wyjątki, któraś z mam tutaj bodajże ma małego "wampirka"
Tak mi się wydawało, ale nie chciałam strzelaćWampirek to u mnie ale jedynki górne już się pojawiły. Chociaż był to uroczy moment
Ja niedawno kupiłam axid minikid 0-25 i jestem bardzo zadowolona, a syn jeszcze bardziej polecam udać się do sklepu "8 gwiazdek", super wykwalifikowana kadra dobrze doradzi, przymierzy dziecko, fotelik do samochodu i wyjdziesz z poczuciem, że lepiej wybrać nie mogłaśDziewczyny, lepiej kupić fotelik 9-18kg czy 9-36? Polecacie jakieś konkretne modele?
Też go mam. Bezpieczny jest, ale nienawidzę go. Montaż, przekladanie z auta do auta jest horrorem. Trzymam Lalkę w lupinie dopóki nie wyrosła.Tak mi się wydawało, ale nie chciałam strzelać
Ja niedawno kupiłam axid minikid 0-25 i jestem bardzo zadowolona, a syn jeszcze bardziej polecam udać się do sklepu "8 gwiazdek", super wykwalifikowana kadra dobrze doradzi, przymierzy dziecko, fotelik do samochodu i wyjdziesz z poczuciem, że lepiej wybrać nie mogłaś
Ja mam zamontowany z przodu, bo i tak sama wożę małego i już powiedziałam, że on tam na amen jest, bo ja go nie zamontuję sama z tyłu czy choćby jeszcze raz, jak go ktoś wyjmie tyle tych pasów do mocowania tyłem, że nie wiem co do czego miałoby byćTeż go mam. Bezpieczny jest, ale nienawidzę go. Montaż, przekladanie z auta do auta jest horrorem. Trzymam Lalkę w lupinie dopóki nie wyrosła.
Też mamy wampirka, chociaż jedna jedynka górna ostatnio wyszła i idzie druga. Fotelik kupiliśmy ostatnio w promocji Britax Romer First Class Plus. Sam fotelik jest super, ale po zamontowaniu w aucie jest beznadziejne wkładanie do niego dziecka. Pas przechodzi zaraz przy drzwiach i trzeba nad pasem jakoś wlozyc dziecko do fotelika. Im będzie większy to będzie trudniej zmieścić go w tą przestrzeń:/Ja się na to nigdzie też nie natknęłam w słowie pisanym, to sąsiadka mnie uświadomiła pierwsze co pomyślałam to "co ona gada? Przecież to dziwne, że nie po kolei" ale zaraz mi ktoś inny potwierdził, że tak jest i potem widziałam przynajmniej z dwa dzieciaczki, które miały 1,2,4 a zamiast 3 - dziury
reklama
Smaily
Fanka BB :)
Dziewczyny, lepiej kupić fotelik 9-18kg czy 9-36? Polecacie jakieś konkretne modele?
Ja dla starszej kupiłam 9-18, z tego względu, że można go ułożyć w pozycję półleżącą, jak dziecko zaśnie w samochodzie. W takim foteliku 9-36 od razu jest pozycja siedzaca bez mozliwisci zmiany, i wtedy dziecku leci głowa albo do tyłu albo do przodu.