Zazdroszczę tego raczkowania. My ciągle afery na rehabilitacji. Teraz jak już widzi sale u fizjo to zaczyna płakać. Z uśmiechem robi za to papa jak wychodzimy. Ciągle tylko obroty, ciężki z niej przypadek. Jakby zaczęła chociaż pełzać to już by było inaczej. Kontaktowa jest za to super, ostatnio bawi się w nie ma Ali (zasłania oczy rączkami i mówi albo "nie" albo "ma" ;razem jeszcze jej nie wychodzi).
reklama
Kiedys kupiłam w dino czerwone, kwaśne było, ciężko było przełknąć. Innym razem kupiłam białe? Żółte? Czy nawet zielone może to było smakowało jak zużyty PampersTe wina bezalkoholowe są niedobre, to lepsze piwa bez %, przynajmniej piwem smakują .
Unficzka
Fanka BB :)
Zazdroszczę tego raczkowania. My ciągle afery na rehabilitacji. Teraz jak już widzi sale u fizjo to zaczyna płakać. Z uśmiechem robi za to papa jak wychodzimy. Ciągle tylko obroty, ciężki z niej przypadek. Jakby zaczęła chociaż pełzać to już by było inaczej. Kontaktowa jest za to super, ostatnio bawi się w nie ma Ali (zasłania oczy rączkami i mówi albo "nie" albo "ma" ;razem jeszcze jej nie wychodzi).
Spokojnie, na wszystko przyjdzie czas. Każde dziecko robi wszystko w swoim tempie. Kto wie, może jeszcze nasze przegoni, albo przegania w innych umiejętnościach, takich jak właśnie zabawa w nie ma Ali . Będziesz jeszcze tęskniła za tym, że możesz bezpiecznie przejść po pokoju bo nie ma pod nogami żadnych dzieci ani zabawek .
U mnie mały ma faze na takie przesuwaki w jednym pianinku ma i przesuwa tryby, chciałam kupic mu takie sensoryczne typu otwieranie okienek przesuwanie wskazuwek zegara itp ale nic takiego nie widziałam no i misia tuptusia chyba kupimy bo mały zaczyna czworakowac to może razem by czworakowaliDziewczyny jakie zabawki polecacie dla naszych maluchów? Chce kupić małej jakieś nowe zabawki które ja trochę bardziej zainteresują i zupełnie nie mam pomysłu, w sklepie nic do mnie nie przemówiło.
u nas tak samo. Lubi piłeczki. Ma takie z narysowanymi uśmiechniętymi buźkami i jak mu wypadną z rączki to za nimi sobie raczkuje.U nas ostatnio największą frajdę dają piłeczki, takie zwykłe, kolorowe, rzuca je sobie i do nich biegnie na czterech, tak w kółko
moja Ala czesto podchodzi to tablicy manipulacjnej, maz sam zrobil, tam jest minutnik, wlacznik itp. A ze ma zabawki po bracie teraz kupie jej jakas lalke, bo mi chlopczyca wyrosnieDziewczyny jakie zabawki polecacie dla naszych maluchów? Chce kupić małej jakieś nowe zabawki które ja trochę bardziej zainteresują i zupełnie nie mam pomysłu, w sklepie nic do mnie nie przemówiło.
O powiem Ci ze tablica mogłaby jej się spodobać, bo obecnie włączniki, śruby itd to najlepsze zabawki. Muszę partnera namówić żeby coś pomyślałmoja Ala czesto podchodzi to tablicy manipulacjnej, maz sam zrobil, tam jest minutnik, wlacznik itp. A ze ma zabawki po bracie teraz kupie jej jakas lalke, bo mi chlopczyca wyrosnie
reklama
A może książeczki? Mój synek może siedzieć i oglądać, ma kilka ulubionych, m.in. takie z ruchomymi częściami.Dziewczyny jakie zabawki polecacie dla naszych maluchów? Chce kupić małej jakieś nowe zabawki które ja trochę bardziej zainteresują i zupełnie nie mam pomysłu, w sklepie nic do mnie nie przemówiło.
Link do: Dobranoc, mała pando! Pierwsze bajeczki. Akademia mądrego dziecka
Jeszcze mamy o traktorku. W środku są przesuwane obrazki, syn ogląda wciąż od nowa i od nowa
W Rossmannie są jakby co.