reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Zazdroszczę tego raczkowania. My ciągle afery na rehabilitacji. Teraz jak już widzi sale u fizjo to zaczyna płakać. Z uśmiechem robi za to papa jak wychodzimy. 😄Ciągle tylko obroty, ciężki z niej przypadek. Jakby zaczęła chociaż pełzać to już by było inaczej. Kontaktowa jest za to super, ostatnio bawi się w nie ma Ali (zasłania oczy rączkami i mówi albo "nie" albo "ma" ;razem jeszcze jej nie wychodzi😆).

reklama
Zazdroszczę tego raczkowania. My ciągle afery na rehabilitacji. Teraz jak już widzi sale u fizjo to zaczyna płakać. Z uśmiechem robi za to papa jak wychodzimy. 😄Ciągle tylko obroty, ciężki z niej przypadek. Jakby zaczęła chociaż pełzać to już by było inaczej. Kontaktowa jest za to super, ostatnio bawi się w nie ma Ali (zasłania oczy rączkami i mówi albo "nie" albo "ma" ;razem jeszcze jej nie wychodzi😆).

Spokojnie, na wszystko przyjdzie czas. Każde dziecko robi wszystko w swoim tempie. Kto wie, może jeszcze nasze przegoni, albo przegania w innych umiejętnościach, takich jak właśnie zabawa w nie ma Ali 😉. Będziesz jeszcze tęskniła za tym, że możesz bezpiecznie przejść po pokoju bo nie ma pod nogami żadnych dzieci ani zabawek 😁.

Dziewczyny jakie zabawki polecacie dla naszych maluchów? Chce kupić małej jakieś nowe zabawki które ja trochę bardziej zainteresują i zupełnie nie mam pomysłu, w sklepie nic do mnie nie przemówiło.

Dziewczyny jakie zabawki polecacie dla naszych maluchów? Chce kupić małej jakieś nowe zabawki które ja trochę bardziej zainteresują i zupełnie nie mam pomysłu, w sklepie nic do mnie nie przemówiło.
U mnie mały ma faze na takie przesuwaki w jednym pianinku ma i przesuwa tryby, chciałam kupic mu takie sensoryczne typu otwieranie okienek przesuwanie wskazuwek zegara itp ale nic takiego nie widziałam 🤷‍♀️ no i misia tuptusia chyba kupimy bo mały zaczyna czworakowac to może razem by czworakowali

U nas ostatnio największą frajdę dają piłeczki, takie zwykłe, kolorowe, rzuca je sobie i do nich biegnie na czterech, tak w kółko 😅

moja Ala czesto podchodzi to tablicy manipulacjnej, maz sam zrobil, tam jest minutnik, wlacznik itp. A ze ma zabawki po bracie teraz kupie jej jakas lalke, bo mi chlopczyca wyrosnie 😛

moja Ala czesto podchodzi to tablicy manipulacjnej, maz sam zrobil, tam jest minutnik, wlacznik itp. A ze ma zabawki po bracie teraz kupie jej jakas lalke, bo mi chlopczyca wyrosnie 😛
O powiem Ci ze tablica mogłaby jej się spodobać, bo obecnie włączniki, śruby itd to najlepsze zabawki. Muszę partnera namówić żeby coś pomyślał :)

reklama
A może książeczki? Mój synek może siedzieć i oglądać, ma kilka ulubionych, m.in. takie z ruchomymi częściami.
Link do: Dobranoc, mała pando! Pierwsze bajeczki. Akademia mądrego dziecka
Jeszcze mamy o traktorku. W środku są przesuwane obrazki, syn ogląda wciąż od nowa i od nowa 😊
W Rossmannie są jakby co.

Do góry