reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

U nas z szufladami to samo. I jeszcze drzwi sobie upodobał, a że mają szyby to jest głośny dźwięk gdy nimi uderza i to największa frajda🤣. A do tego nusimy jakoś zabezpieczyć wejście na górę,bo mamy w mieszkaniu schody i dzisiaj zrozumiał, że można się na nich wspinać...
U nas najlepsze są kable i miska psa 🤣

reklama
My dzis próbowaliśmy mleko mm w butelkach lashinos i madela niestety moje dziecko nie umie pic z butelek i mleko capi care tez mu nie smakowało 🤦‍♀️zresztą jak ja sama je spobowalam to mnie az narwało😅 wiec chyba będziemy się karmic kp dlugo bo to taki cycoholik ze nie wykupie wszystkich butelek czy którąś podłapie zrobiłam tak ze smoczkami i nic...😐 dziewczyny jak to jest z kp i alkoholem ? Marze o winie 😅ilez mozna z mężem chcemy wyjsc na randkę w południe ale nazwana randka i pewnie na max 3h bo tyle wytrzyma u babci
Moge napić się wina? Nie moge jak to jest

My dzis próbowaliśmy mleko mm w butelkach lashinos i madela niestety moje dziecko nie umie pic z butelek i mleko capi care tez mu nie smakowało 🤦‍♀️zresztą jak ja sama je spobowalam to mnie az narwało😅 wiec chyba będziemy się karmic kp dlugo bo to taki cycoholik ze nie wykupie wszystkich butelek czy którąś podłapie zrobiłam tak ze smoczkami i nic...😐 dziewczyny jak to jest z kp i alkoholem ? Marze o winie 😅ilez mozna z mężem chcemy wyjsc na randkę w południe ale nazwana randka i pewnie na max 3h bo tyle wytrzyma u babci
po wypiciu lampki wina takiej 125ml karmic można ok 2-3h od spożycia, w zależności od wagi mamy. I wiadomo że spożycie sporadycznie bo to też wpływa negatywnie na laktacje.

Jeszcze udało się temu zapobiec ale myślę że to kwestia czasu 😅

Teraz dla psów takie zdrowie karmy, więcej mięsa niż w produktach dla ludzi, więc może spokojnie jeść 🤣.
Moja siostrzenica kiedyś się zapędziła i piła wodę z psa miski także wszystko rozumiem i we wszystko uwierzę 😁

dziewczyny jak to jest z kp i alkoholem ? Marze o winie 😅ilez mozna z mężem chcemy wyjsc na randkę w południe ale nazwana randka i pewnie na max 3h bo tyle wytrzyma u babci
Ja bym się bała 😧 ja sto razy sprawdzam, czy zerówka, która pije na pewno jest 0% 😅 a wina są bezalkoholowe też.

A nie jest jej gorąco w nocy? Mój synek też kiepsko spał jak było ciepło, też ciągle kwękał przez sen i się rzucał. Pomogło rozebranie do samej pieluchy. I o ile wcześniej nie przykrywał się, a ja po nos i mi dziwnie było, tak teraz to już w ogóle mi dziwnie jak ja przykryta, a mały leży obok prawie goły i każda próba przykrycia kołdra kończy się rozkopaniem góra 5 minut po 🙈 przykrycie pieluszką czasem działa, chyba jej nie czuje, bo lekka 😄
Tylko t-shirt i pielucha, tez nie daje sie przykryc, juz nawet nie probuje przykrywac

reklama
sa wina 0%, ja kupowalam w carrefurze, i tez kilka razy sprawdzam czy na pewno 0%😂

Te wina bezalkoholowe są niedobre, to lepsze piwa bez %, przynajmniej piwem smakują 😉. Gdy ostatnio wypiłam o 21 pół piwa, które miało 0,5% to nocne karmienie o 3 robiłam butelką żeby na pewno nic już nie było 🤣. Wiem, że to przesada, ale jestem panikarą.

Do góry