U nas najlepsze są kable i miska psaU nas z szufladami to samo. I jeszcze drzwi sobie upodobał, a że mają szyby to jest głośny dźwięk gdy nimi uderza i to największa frajda. A do tego nusimy jakoś zabezpieczyć wejście na górę,bo mamy w mieszkaniu schody i dzisiaj zrozumiał, że można się na nich wspinać...
reklama
Unficzka
Fanka BB :)
U nas najlepsze są kable i miska psa
Jedzą już razem z miski?
My dzis próbowaliśmy mleko mm w butelkach lashinos i madela niestety moje dziecko nie umie pic z butelek i mleko capi care tez mu nie smakowało zresztą jak ja sama je spobowalam to mnie az narwało wiec chyba będziemy się karmic kp dlugo bo to taki cycoholik ze nie wykupie wszystkich butelek czy którąś podłapie zrobiłam tak ze smoczkami i nic... dziewczyny jak to jest z kp i alkoholem ? Marze o winie ilez mozna z mężem chcemy wyjsc na randkę w południe ale nazwana randka i pewnie na max 3h bo tyle wytrzyma u babci
Moge napić się wina? Nie moge jak to jest
Jeszcze udało się temu zapobiec ale myślę że to kwestia czasuJedzą już razem z miski?
po wypiciu lampki wina takiej 125ml karmic można ok 2-3h od spożycia, w zależności od wagi mamy. I wiadomo że spożycie sporadycznie bo to też wpływa negatywnie na laktacje.My dzis próbowaliśmy mleko mm w butelkach lashinos i madela niestety moje dziecko nie umie pic z butelek i mleko capi care tez mu nie smakowało zresztą jak ja sama je spobowalam to mnie az narwało wiec chyba będziemy się karmic kp dlugo bo to taki cycoholik ze nie wykupie wszystkich butelek czy którąś podłapie zrobiłam tak ze smoczkami i nic... dziewczyny jak to jest z kp i alkoholem ? Marze o winie ilez mozna z mężem chcemy wyjsc na randkę w południe ale nazwana randka i pewnie na max 3h bo tyle wytrzyma u babci
Unficzka
Jeszcze udało się temu zapobiec ale myślę że to kwestia czasu
Teraz dla psów takie zdrowie karmy, więcej mięsa niż w produktach dla ludzi, więc może spokojnie jeść .
Moja siostrzenica kiedyś się zapędziła i piła wodę z psa miski także wszystko rozumiem i we wszystko uwierzę
Ja bym się bała ja sto razy sprawdzam, czy zerówka, która pije na pewno jest 0% a wina są bezalkoholowe też.dziewczyny jak to jest z kp i alkoholem ? Marze o winie ilez mozna z mężem chcemy wyjsc na randkę w południe ale nazwana randka i pewnie na max 3h bo tyle wytrzyma u babci
Tylko t-shirt i pielucha, tez nie daje sie przykryc, juz nawet nie probuje przykrywacA nie jest jej gorąco w nocy? Mój synek też kiepsko spał jak było ciepło, też ciągle kwękał przez sen i się rzucał. Pomogło rozebranie do samej pieluchy. I o ile wcześniej nie przykrywał się, a ja po nos i mi dziwnie było, tak teraz to już w ogóle mi dziwnie jak ja przykryta, a mały leży obok prawie goły i każda próba przykrycia kołdra kończy się rozkopaniem góra 5 minut po przykrycie pieluszką czasem działa, chyba jej nie czuje, bo lekka
sa wina 0%, ja kupowalam w carrefurze, i tez kilka razy sprawdzam czy na pewno 0%Ja bym się bała ja sto razy sprawdzam, czy zerówka, która pije na pewno jest 0% a wina są bezalkoholowe też.
reklama
Unficzka
sa wina 0%, ja kupowalam w carrefurze, i tez kilka razy sprawdzam czy na pewno 0%
Te wina bezalkoholowe są niedobre, to lepsze piwa bez %, przynajmniej piwem smakują . Gdy ostatnio wypiłam o 21 pół piwa, które miało 0,5% to nocne karmienie o 3 robiłam butelką żeby na pewno nic już nie było . Wiem, że to przesada, ale jestem panikarą.