reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

U nas pierwsze usg bioderek i główki też wyszło ok i lekarz także powiedział, że "jeśli mama chce, może skontrolować jeszcze w 5 miesiącu, ale to nie jest konieczne". Więc nie szukaliśmy dziury w całym.
Z zabawek polecam najzwyklejsze kółeczka, które układa się w wieżę, mój syn bardzo lubi. Wyskakujące zwierzątka z Fisher price, do łóżeczka lub na rączkę od nosidełka samochodowego spiralnego Liska z Balibazoo, ewentualnie jeszcze tego sławnego kaktusa z Chin, tylko głośne to pieruństwo i żre baterie 😏 Ale mój syn go lubi, szczególnie dusić 🤭 A poza tym to zakrętka od słoika, łyżeczka, puste pudełko po serku z włożonym jakimś drobiazgiem w środku, albo jakiś niegroźny gadżet kuchenny, np trzepaczka 😉😄
Co do bidonu, my mamy taki zwyczajny, kupiony w zwyczajnej Biedronce. Tylko jak dziecko nie umie pić, to z tego trzeba powolutku, bo dość dużą dziurkę ma.

Załączniki

• 20220530_193553.jpg
    20220530_193553.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
Co do zabawek to mój jeszcze lubi zawieszke do wózka Yookidoo balonik (po uderzeniu rączką gra jakąś melodię), lubi gryzaki mombella(małpkę i grzybka) oraz silikonowy zmywak do naczyń 😊.

Odnośnie zabawek, to kupiłam parę dni temu w Carrefourze coś takiego, nie pamiętam jak się dokładnie nazywa, mój padzik czy jakoś tak, póki co najlepsza zabawka, reszta poszła w kąt, a z tym się nie rozstaje 😉. Wtedy była promocja -30%, ale nie wiem czy jeszcze jest 😁

Załączniki

• IMG_20220601_110735.jpg
    IMG_20220601_110735.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 50
1) Będęmama:Wiola 25l ok.Siedlec
syn Igor 02.11.2021
2. Unficzka: Ania 32l, ok. Malborka, syn Wiktor 03.11.2021
3. Truskawka_1990: Marzena 32l, ok. Radomska, syn Kacper 28.11.2021

U nas też radochę sprawia ten pilot z FP. No i szczeniaczek uczniaczek stara wersja👍

Załączniki

• 20220601_162043.jpg
    20220601_162043.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 37
reklama
1) Będęmama:Wiola 25l ok.Siedlec
syn Igor 02.11.2021
2. Unficzka: Ania 32l, ok. Malborka, syn Wiktor 03.11.2021
3. Truskawka_1990: Marzena 32l, ok. Radomska, syn Kacper 28.11.2021
4. margola29 - Martyna 27l Łódź córka Alicja 2.11.21

Do góry