Monika113
Zaciekawiona BB
Usg bioderek, główki i pobranie krwi z jakiegoś konkretnego powodu?U nas jest ząb camilla dentinox dentosept mini szło w ruch, mamy broda do gryzienia oraz gryzaki duzo placzu bolalo go jak nie wiem, ale przebił się,ale czuje znowu zgrubienie przy kolejnej jedynce, wiec nie liczę, na mniej płaczu...
U nas drzemki w dzień po 20-40 minut
2 czerwca skończymy 7 miesięcy waga 9100
Rozszerzanie nie idzie najlepiej nie chce otworzyć buzi. Jak jest coś słodkie typu banan Gruszka jabłuszko to tak ale jakieś ugotowane przeze mnie warzywka z mięskiem to spróbuje ale zaciska usta i nie chce otwierać.
Na dniach usg bioderek, usg glowki, pobieranie krwi,wizyta szczepienna, wiec z przygodami
Ale zyje wrześniem bo jedziemy nad morze. Nie chcieliśmy w sezonie letnim bo dużo ludzi, a początek września to i maluszek juz deko większy i nie będzie takiego tłoku a pogoda jeszcze ładna i ciepła
Wiec u nas wygląda to tak
Ostatnio jak byłam u pediatry na szczepieniu to dowiedziałam się tylko, że kolejne szczepienie będzie jak córka skończy roczek i teraz nie wiem czy do tego czasu powinno się pokazać u pediatry na jakieś badania?